Zorg

Overal en direct digitale zorgdossiers bijwerken, flexplekken voor ambulante medewerkers én draadloos internet voor cliënten en bezoekers. Zomaar een aantal waardevolle toepassingen van een (WiFi) netwerk voor jouw zorgorganisatie. Jouw deskundige (draadloos) netwerk zorg partner? Wentzo!

Waarom de zorgsector kiest voor Network as a Service (NaaS)

Steeds meer zorginstellingen maken de overstap naar Network as a Service. De beweegreden is simpel: de beste zorg faciliteren kan alleen wanneer de totale connectiviteit optimaal op orde is.

Met de overstap zijn zij niet langer operationeel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van het netwerk. Ze vertrouwen hiervoor op een specialistische partner, die tevens vraagbaak is voor alle (zorg)toepassingen die afhankelijk zijn van het netwerk.

Maar wat komt er bij zo’n overstap kijken? Hoe steekt NaaS in elkaar en hoe behoud je de regie? In deze presentatie krijg je – op basis van praktijkervaringen – dé inzichten die je verder helpen.

Firewall Endpoint Protection

Jouw voordelen

Altijd en overal actuele informatie;

Robuust beveiligd en betrouwbaar;

Faciliteiten op hoog niveau;

Voordelig Netwerk abonnement mogelijk;

Volledig ontzorgd door specialistische partner.

De voordelen voor je cliënten

Eenvoudig, veilig en kosteloos online;

Prettiger verblijf bij jouw organisatie;

Betrouwbaar hoge snelheidsnetwerk;

Professionele helpdesk ondersteuning.

Evident belang

Een digitaal zorg dossier moet altijd en overal beschikbaar zijn, wil een zorgverlener het op de juiste manier kunnen inzetten. Het is één van de conclusies uit diverse grondige onderzoeken naar digitale dossiervorming. Alleen al dat gegeven maakt de aanwezigheid van een betrouwbaar WiFi netwerk evident!

Zorgeloos

Draadloos netwerkspecialist Wentzo ontwikkelde speciaal voor de Care&Cure sector WiFi in de Zorg. Dankzij dit unieke WLAN concept profiteer je van een hoogwaardig draadloos netwerk zonder zorgen om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Daarmee biedt Wentzo zowel de interne organisatie als je cliënten en bezoekers het gemak van draadloos werken! Naast het draadloos netwerk kijken wij naar de rest van het netwerk voor een optimale internet ervaring.

Heldere antwoorden

Cliënten en bezoekers draadloos internet aanbieden brengt een aantal praktische uitdagingen met zich mee. Wentzo kent deze en heeft hier een helder antwoord op. Zo bieden we bijvoorbeeld mogelijkheden voor contentfiltering en een professionele telefonische helpdesk. Bovendien beschikken we over ruime ervaring om een commercieel model op te zetten voor je netwerk. Daarmee geven we je direct inzicht in je Return on Investment (RoI).

Network as a Service in de zorg als een dienst

Kies je voor een Network as a Service abonnement? Dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concept heb je niet langer te maken met een investering en ontzorgen wij je volledig!

Multifunctioneel

Network as a Service betekent een compleet pakket. Flexibiliteit staat centraal bij alle onderdelen van het abonnement. Bijvoorbeeld voor het gebruik van het multifunctionele (WiFi) netwerk. Want naast interne, dikwijls kostenbesparende toepassingen (denk aan zaken als digitale dossiervorming, draadloze telefonie en positiebepaling) krijgen ook cliënten en bezoekers draadloos toegang tot het internet!

Garanties

Bovendien staat deze dienst voor zekerheid. Zo geven wij keiharde garanties af op een volledige WiFi dekking op jouw locatie(s). Daarnaast staan hoogwaardige hardware én uiterst betrokken netwerkspecialisten garant voor de meest betrouwbare draadloze omgeving en overige aspecten van je netwerk. Het functioneren hiervan wordt bovendien nauwlettend in de gaten gehouden. Onze technische experts monitoren continu je netwerk en verzorgen de vereiste software updates.

Spoedige opvolging

Wanneer zich ondanks deze robuuste maatregelen tóch een storing voordoet, ben je verzekerd van een spoedige serviceopvolging. Je bepaalt zelf de responsetijden van onze supportdesk. Daarmee heb je de zekerheid van een deskundige Netwerk specialist binnen de afgesproken termijn. Extra kosten voor een bezoek of vervangende hardware? Die heb je niet. Service is immers een vanzelfsprekend onderdeel van het abonnement!

Eenvoudig toegang

Je hebt al meer dan genoeg aan je hoofd. De WiFi voorziening in je organisatie is bijvoorbeeld iets waar je géén omkijken naar wilt hebben. Wentzo ontzorgt je volledig. Zo kunnen cliënten en/of bezoekers eenvoudig inloggen dankzij een gebruiksvriendelijke inlogportal in jouw huisstijl. En als gasten er tóch even niet uitkomt? Dan biedt onze professionele helpdesk altijd uitkomst!

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist