Werken bij
Wentzo

Kom werken voor de leukste netwerkorganisatie van Nederland!

Wendy van Dam Wentzo

Wendy van Dam

HR Manager

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo heeft een pand met mooie faciliteiten in een bosrijke omgeving. Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal binnen onze teams. De werksfeer omschrijven onze collega’s als open en informeel. Ook krijg je de ruimte om je ambities en talenten uit te bouwen bij ons.

Zo werken wij

Benieuwd naar onze werkplek en de collega’s van Wentzo? In deze video geeft HR Manager Wendy je een uitgebreide rondleiding door onze organisatie. Bij elk team vertelt ze je wat we doen. Lijkt het je wat om hier ook te komen werken? Kijk dan of één van onze onderstaande openstaande vacatures goed bij je past en neem contact met ons op!

Werken Bij Wentzo

Ontwikkel jezelf

Bij Wentzo bieden we je graag de mogelijkheid om je op werkgebied én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Samen met jou kijken we welke opleidingsrichting het beste bij je past. Vervolgens bepalen we in welke opleidingsvorm we dit doen. Benieuwd hoe dit eruitziet? In deze video vertelt onze collega Cas over zijn opleidingstraject en de trainingen die hij samen met collega Jarno volgt.

Onze vacatures (2)

Wentzo collega's staan voor een patchkast en zijn hier vrolijk aan het werk. Onze collega's zijn experts op het gebied van netwerk componenten en eventuele End of Support data.
Garderen
32-40 uur
MBO

Netwerk Specialist

Het maken van netwerkdesigns, troubleshooten, metingen uitvoeren en netwerkmigraties. Jij als Netwerk Specialist vertaalt de klantwensen naar specifieke netwerkoplossingen. Wil […]
Twee Wentzo Service Medewerkers zijn met elkaar in gesprek.
Garderen
32-40 uur
MBO

Service Medewerker Level 2

Als Service Medewerker zet jij je elke dag in om het netwerk bij onze klanten op excellent niveau te houden. […]

Daarom kom je werken bij Wentzo

We heten je van harte welkom!

Wendy van Dam Wentzo

Wendy van Dam

HR Manager
0577-460008

Neem contact met mij op

Hidden