Wentzo ontzorgt instellingen, cliënten en bezoekers

Overal en direct digitale zorgdossiers bijwerken, flexplekken voor ambulante medewerkers én draadloos internet voor cliënten en bezoekers. Zomaar een aantal waardevolle toepassingen van een (WiFi netwerk voor jouw zorgorganisatie. Kies je voor Network as a Service van Wentzo, dan kun je vertrouwen op een gespecialiseerde partner die de complete verantwoordelijkheid voor het netwerk op zich neemt.

Waarom Network as a Service in de zorg?

De beste zorg mogelijk maken? Dat kan alleen als de totale connectiviteit optimaal op orde is. Kies je voor een Network as a Service-abonnement? Dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid. Je hoeft geen grote investering te doen en wij ontzorgen je volledig! Dit zijn de voordelen van Network as a Service van Wentzo.

Wentzo Site Survey plattegrond

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat centraal bij alle onderdelen van het abonnement. Bijvoorbeeld voor het gebruik van het multifunctionele (WiFi)netwerk. Voor interne toepassingen zoals digitale dossiervorming, draadloze telefonie en positiebepaling. En voor cliënten en bezoekers, bijvoorbeeld om tijdens het wachten hun mail te checken of online contact te houden met familie.

Zekerheid

We geven keiharde garanties af op een volledige WiFi dekking op jouw locatie(s). Daarnaast staan hoogwaardige hardware én uiterst betrokken netwerkspecialisten garant voor de meest betrouwbare draadloze omgeving en overige aspecten van je netwerk. Onze technische experts houden het functioneren ervan bovendien continu in de gaten en verzorgen de nodige software-updates.

Service op maat

Mocht zich tóch een storing voordoen, dan staan we direct voor je klaar. Je bepaalt zelf de responstijden van onze supportdesk. Daarmee heb je de zekerheid van een deskundige netwerkspecialist binnen de afgesproken termijn. Zonder extra kosten!

Eenvoudige toegang voor cliënten en bezoekers

Een aangenaam verblijf voor cliënten en bezoekers is voor iedere zorgorganisatie belangrijk. Toegang tot een snel, veilig en betrouwbaar WiFi netwerk draagt daar zeker aan bij. Wij zorgen dat zij eenvoudig kunnen inloggen dankzij een gebruiksvriendelijke inlogportal in jouw huisstijl. Natuurlijk staat de veiligheid van het netwerk daarbij voorop. Wil je een commercieel model opzetten voor je netwerk? Ook daar kunnen we je mee helpen. Bij vragen of problemen staat onze professionele telefonische helpdesk voor je klaar.

Voordelen

Een Network as a Service oplossing bij jouw zorginstelling biedt de volgende voordelen voor jou én je cliënten.

Jouw voordelen

Altijd en overal actuele informatie;

Robuust beveiligd en betrouwbaar;

Voordelig netwerkabonnement mogelijk;

Volledig ontzorgd door specialistische partner.

 

 

Voordelen voor je cliënten

Eenvoudig, veilig en kosteloos online;

Betrouwbaar netwerk met hoge snelheid;

Ondersteuning van een professionele helpdesk.

Wat onze klanten zeggen

Heel wat zorginstellingen vertrouwen op onze kennis en expertise voor een betrouwbaar, snel, veilig en flexibel (WiFi) netwerk.

Dit zeggen klanten:

“Met de huidige dienstverlening ervaren we minder verstoringen en is er significant minder beheerlast. Dat geeft meer tijd voor strategische werkzaamheden waarmee we de zorg voor iedereen beter kunnen maken. En dát is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

“Bij Wentzo snappen ze onze processen en de lijntjes waren kort. Dat werkte snel en prettig.”

Hans van Doorn | Teammanager IT Zorggroep Almere

Jouw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

Adres Hooiweg 23 3886 PM Garderen

Verpleeghuis, verzorgingshuis, gezondheidscentra of dagverblijf voor (niet-)gehandicapten? Iedere zorginstelling is voor ons vertrouwd terrein. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact met ons op!

 1. Wat is NaaS in de zorg?

  NaaS staat voor Netwerk as a Service. Het betekent dat jouw zorgorganisatie het netwerk niet langer zelf aanschaft en beheert, maar dat een gespecialiseerde partner die complete verantwoordelijkheid van je overneemt. Die partner zorgt ervoor dat jouw netwerk betrouwbaar en veilig is én blijft. Tegen voorspelbare, maandelijkse kosten.

 2. Wat zijn de voordelen van Network as a Service (NaaS) in de zorg?

  Met een Network as a Service is de continuïteit en kwaliteit van jouw netwerk geborgd. Zo kunnen jouw medewerkers altijd en overal hun zorgtaken uitvoeren. En zijn patiënten of cliënten altijd verzekerd van een snelle, betrouwbare draadloze verbinding. Als zorgorganisatie hoef je zelf geen grote investering meer te doen. En omdat we bij Wentzo de monitoring en het beheer van jouw netwerk verzorgen, kunnen jouw eigen netwerkbeheerders zich focussen op bijvoorbeeld eerstelijnsondersteuning of de adoptie van nieuwe zorgtechnologieën.

 3. Hoe helpt NaaS bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg?

  Steeds meer zorgtaken zijn gedigitaliseerd. Van het bijwerken van zorgdossiers tot het aftekenen van medicijnlijsten. Als je dat overal en direct kunt doen, is er minder kans op vergissingen of fouten. De gegarandeerde connectiviteit van een NaaS-oplossing draagt zo direct bij aan de uitvoering van primaire zorgtaken en de kwaliteit van de zorg. Een NaaS-oplossing biedt ook gemak en flexibiliteit, met bijvoorbeeld flexplekken voor ambulante medewerkers.

 4. Hoe draagt NaaS bij aan positieve ervaringen van patiënten of cliënten?

  Met NaaS van Wentzo beschikken jouw cliënten of patiënten over een betrouwbaar en veilig netwerk met een hoge snelheid. Of ze nu bij je op bezoek zijn of bijvoorbeeld in hun eigen woonzorgappartement. Omdat je zelf voorspelbare maandelijkse netwerkkosten hebt, kun je die eenvoudig doorberekenen naar cliënten. Natuurlijk is het met NaaS ook mogelijk om een gratis gastennetwerk aan te bieden. Zijn er onverhoopt problemen? Dan ondersteunt Wentzo patiënten of cliënten vanuit een professionele helpdesk. Uiteraard scheiden we bij Wentzo patiënten- en cliënten netwerken van het netwerk dat jouw zorgprofessionals gebruiken. Zo is de veiligheid van gevoelige informatie goed geborgd.

 5. Welke providers bieden Network as a Service (NaaS) oplossingen aan voor de zorg?

  Providers als HPE Aruba Networking, Extreme Networks, Fortinet, Huawei en Juniper-Mist zijn voorbeelden van gerenommeerde fabrikanten die NaaS-oplossingen voor de zorg bieden. Dat doen ze via managed service providers zoals Wentzo. Als onafhankelijke managed service provider adviseren we je graag welke NaaS-oplossing het beste aansluit bij jouw wensen.

 6. Hoe kies ik de beste NaaS-oplossing kiezen voor mijn zorginstelling?

  Een goede NaaS-oplossing is naadloos afgestemd op jouw zorgorganisatie. We kijken daarbij onder meer naar jouw locaties, de ontwikkeling van het netwerkverkeer, de zorgtechnologieën die je nu gebruikt en natuurlijk de behoeften van jouw medewerkers, cliënten en patiënten. Ook brengen we met netwerkmetingen en spectrum analyses eventuele netwerkbarrières in kaart. Op basis van alle technische en functionele wensen werken we vervolgens samen aan een netwerkontwerp dat past bij jouw organisatie en locaties.