BrabantZorg zeer tevreden over Wentzo

Wentzo slogan connect to make a difference
Wentzo collega legt met een glimlach iets uit aan een klant op zijn laptop

BrabantZorg is een zorgorganisatie met 33 locaties in de regio Noordoost-Brabant. De organisatie biedt onder andere woonzorg, wijkzorg, maar ook revalidatie- en herstelzorg. Deze zorg, die bestemd is voor ruim 10.000 cliënten, wordt uitgevoerd door zo’n 6.000 medewerkers. BrabantZorg biedt haar cliënten zo goed mogelijke zorg vanuit de visie ‘elke dag zo fijn mogelijk’.

Om dit mogelijk te maken is het ook van belang dat er gebruik kan worden gemaakt van een optimaal functionerend netwerk. Voor de (zorg)medewerkers is het belangrijk dat het cliëntdossier en medicatievoorziening ten alle tijde ingezien kan worden, ook voor de alarmering en telefonie is het netwerk cruciaal. Ook cliënten willen een optimale netwerkbeleving. Met deze Juniper-Mist oplossing hebben we dat op de juiste manier weten te realiseren.

Bekijk de BrabantZorg reference case

Benieuwd waarom BrabantZorg zo tevreden is en wil je meer weten over de gerealiseerde Juniper-Mist netwerkoplossing? Bekijk de video reference case.

Een man en een vrouw kijken naar een groot scherm. Ze zijn een spel aan het spelen en hebben controlers vast in hun handen.
Zorg

Internet, televisie en telefonie in de zorg, zoals thuis!

Kan je ons helpen om één netwerkinfrastructuur voor medewerkers, cliënten en gasten van onze zorgorganisatie te realiseren? Waarbij cliënten op […]
Manager Bedrijfsvoering Archipel Zorggroep en Wentzo collega's kijken blij naar een laptop.
Zorg

Archipel Zorggroep klaar voor de toekomst dankzij Wentzo

Nieuw WiFi netwerk waar Archipel op kan vertrouwen Archipel Zorggroep biedt dagelijks zorg aan meer dan 3.000 cliënten op vijftien […]
Harry van Dijk, ICT Adviseur bij Accolade Zorg, bespreekt de mogelijkheden van de Network as a Service oplossing, met een specialist van Wentzo.
Zorg

Netwerk zonder omkijken voor Accolade Zorg

Van het verstrekken van medicijnen tot het bijwerken van zorgdossiers en het monitoren van cliënten in de nacht; om goede […]
Locatie zorggroep Almere
Zorg

Excellent Networking voor Zorggroep Almere

Dichtbij een breed en kwalitatief palet aan zorg bieden. Dat is in het kort de missie van Zorggroep Almere. Om […]