Network Insight

Diepgaand inzicht in netwerkprestaties en deskundige ondersteuning voor een maximale uptime.

Network as a Service in actie: Wentzo collega's bij de patchkast
Rutger van der Zwaag Wentzo

Rutger van der Zwaag

Service Level Manager
Wentzo slogan connect to make a difference

Next level monitoring en netwerkbeheer

Jouw netwerk is tegenwoordig het kloppend hart van je bedrijf of organisatie. Logisch dus dat je precies wilt weten wat er gebeurt binnen je netwerk en garanties verlangt over de uptime. Daarom is er Network Insight. Daarmee krijg je diepgaand inzicht in je netwerkprestaties, heb je alle tools voor effectieve eerstelijnssupport en ben je bij incidenten verzekerd van razendsnelle support van ervaren Netwerk Engineers.

Eén vendorneutraal management platform

Grote kans dat jouw netwerk bestaat uit componenten van verschillende fabrikanten en leveranciers. Die hebben allemaal een eigen portaal, wat het monitoren van netwerkprestaties tijdrovend en complex maakt. Met Network Insight behoort dat tot het verleden. We richten namelijk één vendorneutraal managementplatform in. Daarin komen triggers uit de platforms van je leveranciers samen. Ook zie je hoe verschillende componenten met elkaar verbonden zijn en ten opzichte van elkaar presteren. Dat helpt om de oorzaak van netwerkproblemen te achterhalen en voorkomt dat fabrikanten of leveranciers naar elkaar gaan wijzen.

Waar je als netwerkbeheerder blij van wordt

Krijg inzicht in ervaring van jouw gebruikers

Wat uiteindelijk telt? Dat is hoe gebruikers in jouw bedrijf of organisatie het netwerk ervaren. En dat kun je meten zonder dat je het ze hoeft te vragen. Dat doe je met een User eXperience Insight Sensor (UXI). Dat is een netwerksensor die zich gedraagt als een gebruiker. De meetdata leveren je doorlopend waardevolle feedback op. Ook kun je met een UXI gericht connectiviteitsproblemen oplossen op bijvoorbeeld een verdieping of in een deel van je gebouw.

Samen bouwen aan een excellent netwerk

We nemen graag de monitoring en het beheer van jouw netwerk over zoals het nu is ingericht. Je hoeft dus niet meteen grote investeringen te doen. We kijken wel samen met jou naar mogelijkheden om je netwerk te optimaliseren als contracten of licenties aflopen. Met onze Network as a Service oplossingen bieden we je bovendien een veilig, schaalbaar en toekomstbestendig alternatief voor een eigen netwerk.

Wentzo collega kijkt lachend in de camera terwijl hij met een collega bij een patchkast staat

In gesprek over jouw netwerk

We snappen dat het een serieuze stap is om de monitoring en het beheer van jouw netwerk uit handen te geven. Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Vertel jij ons waar je uitdagingen en wensen liggen, dan geven wij je meer informatie over Network Insight!

Wentzo collega heeft een koptelefoon op en kijkt lachend naar zijn scherm

Neem contact op

Hidden
Rutger van der Zwaag Wentzo

Rutger van der Zwaag

Service Level Manager

Neem contact met mij op

Hidden