WiFi bij vijfsterren hotel Grand Hotel Karel V

Wentzo slogan connect to make a difference
foto van het pand Grand Karel V

In een vijfsterren hotel mag je alleen de állerbeste services verwachten. De meest comfortabele bedden, een gastvrije houding bij het personeel én een optimale internetdienstverlening. Het WiFi concept Gastvrij Internet staat garant voor laatstgenoemde. Daarom kiest Grand Hotel Karel V voor dit bijzondere concept van Wentzo.

Keiharde garanties

In het monumentale gebouwencomplex realiseert Wentzo een hoogwaardig WiFi netwerk, dat zowel gasten als eigen medewerkers een razendsnelle verbinding tot het internet biedt. Dankzij een uitgebreide WLAN Site Survey worden er keiharde garanties afgegeven op het functioneren van het netwerk. Dat is één van de zekerheden van Gastvrij Internet!

Specialistische aanpak

De karakteristieke en eeuwenoude omgeving van het voormalige kloostercomplex vormt een mooie uitdaging voor onze WLAN specialisten. Daarbij vragen massieve muren en fraaie gewelven om een specialistische aanpak en oplossingen op maat. Zo zijn de esthetische wensen in dit project van hele andere aard dan bij een modern hotelcomplex.

Full service

Om werkelijk niets aan het toeval over te laten, kiest Grand Hotel Karel V voor een full service contract. Hiermee is het hotel verzekerd van de allerbeste services op het gebied van beheer en onderhoud. Die insteek betekent: geen omkijken naar (het functioneren van) het WiFi netwerk en de meest gastvrije service voor de gasten van het hotel.

Foto van de binnenkant van een van de locatie van The Social Hub (TSH)
Hospitality

Innovatieve Netwerk as a Service oplossing voor The Social Hub

Wentzo heeft de aanbesteding gewonnen bij The Social Hub (voorheen The Student Hotel). De hotelketen kiest voor de innovatieve Netwerk […]