Innovatieve Netwerk as a Service oplossing voor The Social Hub

Wentzo slogan connect to make a difference
Foto van de binnenkant van een van de locatie van The Social Hub (TSH)

Wentzo heeft de aanbesteding gewonnen bij The Social Hub (voorheen The Student Hotel). De hotelketen kiest voor de innovatieve Netwerk as a Service oplossing van Wentzo. Eén integrale netwerkoplossing die zorg draagt dat alle gasten, personeel en devices eenvoudig en veilig verbonden zijn. Naast het bieden van deze futureproof oplossing zal Wentzo in de toekomst als kennispartner blijven fungeren om ook nieuwe innovaties binnen het hotel mogelijk te maken.

The Social Hub is meer dan alleen een hotel. Naast studenten accommodatie is er onder hetzelfde dak ruimte voor hotelkamers, co-creatie, meetings en events. Een innovatief en zeer succesvol concept. Daar past ook een netwerkoplossing bij die aansluit bij de aspiraties van deze hotelketen. In eerste instantie worden drie hotels, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam voorzien van een volledig nieuw netwerk.

Excellent Network Solution

De Netwerk as a Service oplossing van Wentzo draagt zorg voor de volledige connectiviteitslaag binnen het hotel. De internetverbinding, switching vanaf de core tot aan de edge, maar ook WiFi6 behoort hiertoe. Op gebied van draadloze connectiviteit worden ook technieken als Bluetooth en ZigBee opgenomen binnen de oplossing. Nieuwe Location Based diensten maken gebruik van deze draadloze technieken. De securitylaag wordt aangevuld met een NAC, Firewall en SD Branche oplossing. Deze technieken dragen bij aan de gastervaring.

De volledige oplossing is gebaseerd op producten van Aruba Networks. Een intensieve samenwerking tussen Wentzo en Aruba heeft geleid tot winnend aanbod. Een prachtige teamprestatie. Al dit jaar worden de eerste drie hotels voorzien van de nieuwe oplossing Netwerk as a Service dienstverlening.

Wentzo collega’s aan de slag bij The Social Hub

 

Lees meer klantverhalen

Jaarbeurs evenement. Wentzo is hier verantwoordelijk voor de HPE Aruba Networking NaaS oplossing.
Hospitality

Nieuw netwerk ondersteunt digitale transitie van Jaarbeurs

Koninklijke Jaarbeurs wil Europa’s slimste en meest duurzame eventlocatie zijn. Met een nieuw as a service netwerk kan het volop […]
foto van het pand Grand Karel V
Hospitality

WiFi bij vijfsterren hotel Grand Hotel Karel V

In een vijfsterren hotel mag je alleen de állerbeste services verwachten. De meest comfortabele bedden, een gastvrije houding bij het […]