Downloads

Waardevolle downloads en links voor jou als (eind)verantwoordelijke van het netwerk bij jouw organisatie. Veel lees- en kijkplezier!

Een Wentzo collega kijkt lachend de camera in en hij houdt een access point vast. Een andere Wentzo collega staat bij een doos met core switches erin.
Mathieu Haak Wentzo

Mathieu Haak

Marketing Manager
Wentzo slogan connect to make a difference

Welkom op onze downloadpagina

Aangenaam! Wij zijn Wentzo en we helpen je aan een netwerk dat betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig is. Dat doen we op een betrokken, duurzame en sociale manier. Benieuwd hoe we jou ook kunnen helpen? Op deze pagina vind je een aantal interessante downloads.

4 netwerktrends in de zorg

De zorg is in de afgelopen jaren in hoog tempo gedigitaliseerd. Medewerkers werken dossiers digitaal bij en tekenen medicatie online af. Monitoring vindt steeds vaker op afstand plaats met behulp van sensoren of camera’s. Dit heeft veel invloed op je netwerkinfrastructuur. Met dit whitepaper geven we je inzicht in de belangrijkste netwerktrends van dit moment en helpen je om het gesprek erover te voeren met je directie of bestuur. Vragen of een keer sparren met een netwerkspecialist? We staan voor je klaar!

Twee zorgmedewerkers kijken naar een laptopscherm.

Asset tracking

De opkomst van nieuwe technologie maakt het mogelijk om assets in gebouwen op een slimme en betaalbare manier te tracken. Gewoon met behulp van je bestaande netwerk. Wentzo ondersteunt je bij de implementatie van asset tracking in jouw organisatie. Dat doen we met Blyott, onze toonaangevende partner in realtime location solutions (RTLS). Samen helpen we je om kosten te besparen en het werkplezier van medewerkers te vergroten!

IBP FO Scanner - Wentzo collega Roelof aan het werk in patchkast bij klant.

Jouw schoolnetwerk klaar voor de toekomst

De IT-infrastructuur is de ruggengraat van jouw school. Waar de focus tot nu toe vooral lag op connectiviteit, gaat jouw netwerk de komende jaren óók een cruciale rol spelen in bijvoorbeeld verduurzaming, productiviteit en gebouwbeheer. Wij helpen je bij een slimme netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

5 Netwerktrends Voor Het Onderwijs

Futureproof netwerk voor Archipel Zorggroep

Archipel Zorggroep biedt dagelijks zorg aan meer dan 3.000 cliënten op vijftien verschillende woon- en behandellocaties. En voor die goede zorg is een betrouwbaar netwerk cruciaal. Daarom werd het WiFi netwerk op alle locaties vervangen en uitgebreid.

Twee mannen zitten aan een tafel en kijken naar een laptop. Op de achtergrond zijn oudere bewoners te zien.

Network as a Service

Vanouds schaffen organisaties en instellingen zelf hun netwerkinfrastructuur aan. Ze kopen switches, access points en andere hardware en schrijven die vervolgens jaarlijks af. Maar daar komt langzaam maar zeker verandering in. Steeds meer organisaties kiezen namelijk voor een Network as a Service. In deze whitepaper ontdek je alles over NaaS. We gaan in op de voordelen van NaaS, de rol van security, laten je zien welke keuzemogelijkheden je hebt en leggen uit hoe we bij Wentzo zo’n netwerk als dienst realiseren.

Wentzo collega staat met een klant in een patchkast en kijken elkaar lachend aan. De collega houdt een laptop vast.

Sparren over jouw netwerk?

Maak een afspraak met één van onze onderwijsspecialisten. Ze komen graag bij je langs, je bent ook van harte welkom bij ons in Garderen!

Neem contact met ons op

Hidden
Mathieu Haak Wentzo

Mathieu Haak

Marketing Manager
0611143002

Neem contact met mij op

Hidden