Huawei

Dankzij onze gespecialiseerde netwerkkennis gecombineerd met het duurzame en toekomstbestendige Huawei portfolio bieden we een hoogwaardige netwerkoplossing voor jouw organisatie.

Wentzo collega's samen met Huawei collega's
Etienne van Heel Wentzo

Etienne van Heel

Sales Consultant
Wentzo slogan connect to make a difference

Wentzo & Huawei

Wentzo realiseert razendsnelle WiFi netwerken voor bedrijven, scholen en zorginstellingen met apparatuur en technologie van Huawei. Als Gold Enterprise Partner ben je bij Wentzo verzekerd van een hoog kennisniveau.

Over Huawei Enterprise

Huawei is een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van informatie- en communicatietechnologie. Daarmee richt het zich op het versnellen van de digitale transformatie. Onder de naam Huawei Enterprise biedt het bedrijf een breed scala aan slimme, veilige en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt. Van Air Engine WiFi 6 acces points tot CloudEngine-switches, NetEngine-routers en HiSecEngine-netwerkbeveiliging. Die worden in Nederland toegepast bij onder meer overheden, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en bedrijven.

Een witte paal waarop het Huawei logo zichtbaar is. Op de achtergrond lopen mensen over straat.

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Uitgelicht: oplossingen van Huawei

Gold Enterprise Partner

Wentzo is Gold Enterprise Partner van Huawei. Hiermee behoren we tot de absolute top in Nederland als het gaat om zakelijke netwerkoplossingen. Je merkt dat onder meer aan de diepgaande kennis van onze Netwerk Specialisten als het gaat om Huawei-technologie en netwerkapparatuur. Ook kunnen we als Gold Enterprise Partner sneller en slagvaardiger schakelen met Huawei bij het realiseren van jouw netwerkoplossing.

Wentzo Gold Enterprise Partner Huawei

We werken samen aan

Eerste cloudnetworking MSP Platform

Wentzo heeft samen met Huawei het eerste cloudnetworking MSP platform in Nederland gerealiseerd. Zowel het platform als alle data worden volledig vanuit Nederland beheerd in de private cloud van Wentzo. Hiermee bieden we organisaties nog meer keuze in innovatieve en secure Network as a Service oplossingen.

Een persoon werkt op zijn laptop in een patchkast.

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Op naar een groene toekomst

Tijdens het Huawei Network Summit 2023 hebben wij als Managed Service Provider twee prijzen in ontvangst mogen nemen. Voor onze energiebesparende initiatieven werden we beloond met de ‘MSP Award for Innovation: Green and Energy-saving’. Ook ontving Wentzo de ‘Network Innovation Award: Outstanding Partner’ voor de innovatieve ideeën die we bij Huawei indienden. Huawei heeft deze initiatieven verwerkt in hun dienstenportfolio, waarmee ze sinds kort ook beschikbaar zijn geworden voor onze klanten.

Twee awards in 2023 toegekend door Huawei aan Wentzo. MSP award for innovation green and energy-saving en network innovation award outstanding partner.

Meer weten over Huawei en onze samenwerking?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Huawei netwerkoplossing voor jouw organisatie? Bezoek dan het kennismakingsevenement dat we samen met Huawei organiseren op woensdagmiddag 15 mei. Tijdens dit gratis event, dat plaatsvindt in de Johan Cruijff ArenA, geven we je veel praktijkvoorbeelden over het optimaal inrichten én inzetten van je netwerkinfrastructuur. We ontmoeten je graag!

Etienne van Heel Wentzo

Etienne van Heel

Sales Consultant
0577-460008

Neem contact met mij op

Hidden