Huawei

Dankzij onze gespecialiseerde netwerkkennis gecombineerd met het duurzame en toekomstbestendige Huawei portfolio bieden we een hoogwaardige netwerkoplossing voor jouw organisatie.

Wentzo collega's samen met Huawei collega's
Jarick van der Wal Wentzo

Jarick van der Wal

Sales Consultant

Wentzo & Huawei

Wentzo realiseert razendsnelle WiFi netwerken voor bedrijven, scholen en zorginstellingen met apparatuur en technologie van Huawei. Als Gold Enterprise Partner ben je bij Wentzo verzekerd van een hoog kennisniveau.

Over Huawei Enterprise

Huawei is een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van informatie- en communicatietechnologie. Daarmee richt het zich op het versnellen van de digitale transformatie. Onder de naam Huawei Enterprise biedt het bedrijf een breed scala aan slimme, veilige en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt. Van Air Engine WiFi 6 acces points tot CloudEngine-switches, NetEngine-routers en HiSecEngine-netwerkbeveiliging. Die worden in Nederland toegepast bij onder meer overheden, onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en bedrijven.

Over Huawei

Uitgelicht: oplossingen van Huawei

Gold Enterprise Partner

Wentzo is Gold Enterprise Partner van Huawei. Hiermee behoren we tot de absolute top in Nederland als het gaat om zakelijke netwerkoplossingen. Je merkt dat onder meer aan de diepgaande kennis van onze Netwerk Specialisten als het gaat om Huawei-technologie en netwerkapparatuur. Ook kunnen we als Gold Enterprise Partner sneller en slagvaardiger schakelen met Huawei bij het realiseren van jouw netwerkoplossing.

Wentzo Gold Enterprise Partner Huawei

We werken samen aan

Eerste cloudnetworking MSP Platform

Wentzo heeft samen met Huawei het eerste cloudnetworking MSP platform in Nederland gerealiseerd. Zowel het platform als alle data worden volledig vanuit Nederland beheerd in de private cloud van Wentzo. Hiermee bieden we organisaties nog meer keuze in innovatieve en secure Network as a Service oplossingen.

Huawei Netwerkoplossingen

Neem contact op

Hidden
Jarick van der Wal Wentzo

Jarick van der Wal

Sales Consultant
0577-460008

Neem contact met mij op

Hidden