Fortinet

Met de toonaangevende firewalls en andere security-oplossingen van Fortinet houden we bij Wentzo jouw netwerk veilig. Nu én in de toekomst.

Fortinet overhandigt partner award aan Wentzo collega terwijl andere Wentzo collega's eromheen staan
Rutger Teunissen Wentzo

Rutger Teunissen

Sales Consultant
Wentzo slogan connect to make a difference

Over Fortinet

Fortinet is één van ‘s werelds meest gerenommeerde spelers in cyberbeveiliging. Met haar next-gen firewalls, oplossingen voor endpoint security en intrusion detection systems zet het Amerikaanse bedrijf de standaarden in de markt. Niet voor niets behoort het bedrijf al jarenlang tot de leaders in het Magic Quadrant van Gartner. De beveiligingsoplossingen van Fortinet worden in Nederland gebruikt om netwerken van onder meer overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties te beschermen.

Wentzo & Fortinet

Wentzo en Fortinet werken al meer dan 10 jaar samen om security risico’s in kaart te brengen. Daarbij anticiperen we samen doorlopend op nieuwe bedreigingen, zoals de opkomst van IoT-devices of de razendsnelle ontwikkelingen in generatieve AI. Veel van de LAN- en WLAN-netwerken die we beheren worden met behulp van Fortinet-producten optimaal beschermd tegen zulke dreigingen.

Wentzo collega presenteert voor een groep personen. Op de achtergrond staat een banner van Fortinet.

Fortinet Security Fabric: het hart van jouw netwerkbeveiliging

Security Fabric is het security platform van Fortinet. De basis wordt gevormd door het besturingssysteem FortiOS. Onderscheidend aan Security Fabric is de integrale benadering als het gaat om de bescherming van jouw netwerk. Die bescherming is gebaseerd op drie pijlers: Zero Trust Access, Security Driven Networking en Adaptive Cloud Security. Kunstmatige intelligentie en andere slimme technologieën maken daarbij onder meer realtime detectie en zelfherstel van netwerken mogelijk.

Wentzo collega in de studio gesprek met een system engineer van Fortinet over FortiManager.

Uitgelicht: oplossingen van Fortinet

Advanced partner van Fortinet

Wentzo is advanced partner van Fortinet. Onze hoge partnerstatus garandeert jou dat we diepgaande kennis hebben als het gaat om de beveiligingsoplossingen van Fortinet. Ook kunnen we bij complexe vraagstukken of uitdagingen razendsnel voor jouw schakelen met experts binnen Fortinet.

Ster over Fortinet

Op het Mediapark in Hilversum gelden hoge standaarden als het gaat om netwerkveiligheid. Mede daarom koos Ster – dat reclamezendtijd beheert voor de NPO – voor een veilig Network as a Service van Wentzo, met Fortinet Security Fabric.

“We hebben een kleine IT-afdeling en geen eigen netwerkexperts in huis. Dan is het prettig om te leunen op een partij als Wentzo. Het mooie is dat je met een all-in maandbedrag per netwerkcomponent klaar bent. En je weet dat het werkt.”

Marc Punte, Senior System Administrator bij Ster

Wentzo collega staat met zijn laptop bij de patchkast van Ster samen met systeembeheerder Marc Punte

Een Fortinet oplossing voor jouw organisatie?

Wil je eens doorpraten over de oplossingen van Fortinet? Neem contact met ons op!

Wentzo collega belt achter zijn bureau, terwijl hij lachend de camera inkijkt

Neem contact op

Rutger Teunissen Wentzo

Rutger Teunissen

Sales Consultant
0577460008

Neem contact met mij op

Hidden