Zorg & ICT 2023

Events
Gepubliceerd op 05-01-2023

Van 13 tot en met 15 juni staat de editie 2023 gepland van de Zorg & ICT beurs. Wentzo is aanwezig en we ontmoeten je graag bij onze stand, je vindt ons op standnummer C114.

Thema Zorg & ICT

Binnen de zorgsector zijn er forse uitdagingen. Het vinden van zorgpersoneel, het anders inzetten van ICT-oplossingen en meegroeien met technologische innovaties zijn maar een paar voorbeelden waar elke zorginstelling mee te maken heeft of krijgt. En we willen wel dat de zorg kwalitatief hoogstaand, toegankelijk en betaalbaar blijft, nu en in de toekomst. Op de beurs ontdek je de laatste innovaties die bijdragen aan de digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg. Van 13 tot en met 15 juni wordt deze beurs georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Wentzo is van de partij en we gaan graag met je in gesprek over de ICT uitdagingen die bij jouw zorginstelling spelen en welke secure network toepassingen oplossingen kunnen bieden.

Meer informatie

Meer informatie over onze deelname volgt binnenkort. Toegang tot Zorg & ICT 2023 is gratis. Wil je meer informatie over deze beurs? Bezoek de website van Zorg & ICT of neem contact met ons op.

Wentzo Connect 2023
Events

Wentzo Connect ’23: Smart Networking & Sustainability

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren we de tweede editie van Wentzo Connect, met deze keer als thema ‘Smart Networking […]
Events

Wentzo Connect ’22

Ontmoeting | inspiratie | ontspanning Let op: het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Op donderdag 10 […]
Webinar Network as a Service
Events

Webinar: Network as a Service

In dit webinar nemen we je mee in het gehele proces, startend bij de behoeftes en de uitdagingen die wij […]