Internationale duurzaamheid- en innovatie award voor Wentzo

Nieuws
Gepubliceerd op 01-11-2023
Wentzo slogan connect to make a difference

Tijdens het Huawei Network Summit 2023 heeft Wentzo de ‘MSP Award for Innovation: Green and Energy-saving’ ontvangen! Daarnaast mochten we de ‘Network Innovation Award: Outstanding Partner’ in ontvangst nemen. We zijn trots op de erkenning voor onze duurzame en innovatieve initiatieven.

De uitreiking van de awards vond plaats tijdens het Huawei Network Summit (HNS) 2023. HNS is een jaarlijks terugkerend internationaal partnerevenement en vond dit jaar plaats in München. Tijdens het evenement worden de meest recente productinnovaties gepresenteerd en belangrijke software releases aangekondigd. Het thema dit jaar was ‘Innovation never stops’.

Sustainable Networking

Wentzo ontving haar awards vanwege de groene initiatieven die wij de afgelopen maanden voordroegen en actief hebben ingezet bij onderwijsinstellingen. Vanuit onze visie op sustainable networking hebben wij ideeën aangedragen om gedetailleerd inzicht te krijgen in het energieverbruik van netwerkcomponenten. Daarnaast hebben we suggesties gedaan hoe deze componenten door middel van slimme energiebesparende programma’s stroom kunnen besparen.

Huawei heeft onze duurzame suggesties ter harte genomen en in de meest recente software release beschikbaar gesteld onder de naam ‘Green Campus’ binnen hun management cloud platform. De netwerkinzicht- en besparingsopties zijn daarmee nu wereldwijd te gebruiken voor managed service providers en hun eindgebruikers.

De gewonnen awards 

Duurzame krachtenbundeling

Yang Cui, Channel Partner Development bij Huawei, is blij met de bijdrage die Wentzo levert aan de doorontwikkeling van Huawei producten en diensten: “De waardevolle input van Wentzo en de actieve rol die jullie innemen in het samen ontwikkelen van groene netwerkoplossingen waarderen we enorm. Samen bundelen we onze krachten om stappen te zetten op het gebied van energiebesparende en slimme netwerkinfrastructuren.”

Meer weten?

Wil je meer weten over onze duurzame netwerkoplossingen in samenwerking met Huawei? Neem contact met ons op!

Twee Wentzo collega's kijken lachend in de camera terwijl een collega een badge laat zien
Nieuws

Wentzo Connect ’23 een groot succes!

De tweede editie Wentzo Connect was wederom een groot succes! Tijdens ons relatie event, dat plaatsvond op donderdag 12 oktober, […]
Gemeente Leiden publicroam
Nieuws

Gemeente Leiden stapt over naar publicroam

Dit artikel is op vrijdag 22 september 2023 als persbericht gepubliceerd door de gemeente Leiden. Wentzo verzorgt al enige jaren […]
Reino en Martijn Wentzel rijden op een step door het pand van Wentzo
Nieuws

Een drieluik van toewijding

Dit artikel is geschreven door ITchannelPro.  De Nederlandse netwerkspecialist Wentzo pakt de dingen net iets anders aan dan de meeste […]
SIVON Kiest Wentzo Als Network As A Service Partner, foto van het tekenmoment Paul Zevenbergen namens SIVON en Martijn Wentzel namens Wentzo.
Nieuws

SIVON kiest Wentzo als Network as a Service partner

SIVON, de ICT coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service […]