Internationale duurzaamheid- en innovatie award voor Wentzo

Nieuws
Gepubliceerd op 01-11-2023
Wentzo slogan connect to make a difference

Tijdens het Huawei Network Summit 2023 heeft Wentzo de ‘MSP Award for Innovation: Green and Energy-saving’ ontvangen! Daarnaast mochten we de ‘Network Innovation Award: Outstanding Partner’ in ontvangst nemen. We zijn trots op de erkenning voor onze duurzame en innovatieve initiatieven.

De uitreiking van de awards vond plaats tijdens het Huawei Network Summit (HNS) 2023. HNS is een jaarlijks terugkerend internationaal partnerevenement en vond dit jaar plaats in München. Tijdens het evenement worden de meest recente productinnovaties gepresenteerd en belangrijke software releases aangekondigd. Het thema dit jaar was ‘Innovation never stops’.

Sustainable Networking

Wentzo ontving haar awards vanwege de groene initiatieven die wij de afgelopen maanden voordroegen en actief hebben ingezet bij onderwijsinstellingen. Vanuit onze visie op sustainable networking hebben wij ideeën aangedragen om gedetailleerd inzicht te krijgen in het energieverbruik van netwerkcomponenten. Daarnaast hebben we suggesties gedaan hoe deze componenten door middel van slimme energiebesparende programma’s stroom kunnen besparen.

Huawei heeft onze duurzame suggesties ter harte genomen en in de meest recente software release beschikbaar gesteld onder de naam ‘Green Campus’ binnen hun management cloud platform. De netwerkinzicht- en besparingsopties zijn daarmee nu wereldwijd te gebruiken voor managed service providers en hun eindgebruikers.

De gewonnen awards 

Duurzame krachtenbundeling

Yang Cui, Channel Partner Development bij Huawei, is blij met de bijdrage die Wentzo levert aan de doorontwikkeling van Huawei producten en diensten: “De waardevolle input van Wentzo en de actieve rol die jullie innemen in het samen ontwikkelen van groene netwerkoplossingen waarderen we enorm. Samen bundelen we onze krachten om stappen te zetten op het gebied van energiebesparende en slimme netwerkinfrastructuren.”

Meer weten?

Wil je meer weten over onze duurzame netwerkoplossingen in samenwerking met Huawei? Neem contact met ons op!

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]