SURFwireless

Excellente WiFi voor het onderwijs!

 

Wat is SURFwireless?

Universiteiten, hogescholen en mbo-instellingen kunnen niet zonder een snel, betrouwbaar en veilig WiFi netwerk. Een netwerk dat aan steeds hogere eisen moet voldoen om alsmaar meer apparaten te verbinden. Het aanschaffen en beheren van een wifi-netwerk vraagt veel tijd en kennis. Daarom is er wifi as a service van SURFwireless. Een betrouwbaar, hoogwaardig en toekomstbestendig WiFi 6-netwerk.

Wentzo helpt SURF innoveren

Al sinds 2016 is Wentzo de wifi as a service-innovatiepartner van SURF. We werken intensief samen met het team bij SURF en zorgen voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. Al ruim 70 verschillende onderwijslocaties maken gebruik van SURFwireless.

SURFwireless in 3 smaken

SURFwireless is op verschillende manieren af te nemen. Zo sluit de dienstverlening altijd aan op de wensen en de specifieke situatie van een onderwijsinstelling.

Over SURF

Meer dan 100 onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland werken in de coöperatie SURF samen om de kansen van digitalisering ten volle te benutten. Met als doel: beter en flexibeler onderwijs en onderzoek. Door innovaties tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar te maken, zorgt SURF dat de mogelijkheden die ICT biedt optimaal kunnen worden benut.

Wentzo, al sinds 1999 partner voor het onderwijs

Wentzo is al sinds 1999 partner op het gebied van aanleg, onderhoud en beheer van IT-netwerken voor tal van onderwijsinstellingen. Naast SURFwireless-partner zijn we ook eduroam-integrator en SIVON-partner. Dankzij deze partnerschappen hebben we een schat aan kennis en ervaring binnen het onderwijs en kunnen we als IT-specialist het gehele onderwijsspectrum bedienen.