Working@Wentzo

Maak kennis met onze nieuwe Project Management Officer: Emily Rozendaal. Ze vertelt over haar eerste dagen bij Wentzo.

Emily Rozendaal lacht met armen over elkaar
Emily Rozendaal Wentzo

Emily Rozendaal

Project Management Officer
Wentzo slogan connect to make a difference

Wij kunnen je vertellen hoe het is om bij Wentzo te werken, maar het is veel leuker als onze collega’s dat zelf doen. Hiervoor hebben we Working@Wentzo in het leven geroepen. Vandaag onze nieuwe PMO collega Emily Rozendaal.

“Wanneer je bij Wentzo binnenloopt, voelt het als thuiskomen; het kantoorpand de sfeer en de collega’s zorgen hiervoor”, aldus Emily, die ruim twee maanden geleden begon als PMO’er op de afdeling Project Management. Hoe heeft zij de eerste periode ervaren en hoe ziet haar toekomst bij Wentzo er uit? Dat lees je hieronder!

Eerste indruk

“Nadat ik van mijn familie en op de sportvereniging veel positieve verhalen hoorde over Wentzo, werd ik nieuwsgierig. Eenmaal op de website, krijg je direct een goede indruk. Ik was eigenlijk niet per se op zoek naar een nieuwe werkgever, maar er stond een leuke vacature online die mij aansprak en na het zien van het ‘Werken bij Wentzo’ filmpje, twijfelde ik niet meer om te solliciteren op de functie.’’

Wentzo collega Wendy fietst door het bos

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Welkom thuis

“Ik heb twee ontzettend leuke gesprekken gehad, waardoor het voor mij niet moeilijk was om de overstap naar Wentzo te maken! De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en ik kan niets meer zeggen dan dat ik daar zeer tevreden over ben. Wanneer je bij Wentzo binnenloopt, voelt het als thuiskomen; het kantoorpand, de natuurlijke sfeer en de collega’s zorgen hiervoor. Voordat je daadwerkelijk start, wordt er veel voor je geregeld. Je volgt dit allemaal op jouw persoonlijke pagina in het HR-programma dat wordt gebruikt. De gebruiksgemakken en structuur die het programma biedt, heb ik als zeer prettig ervaren.

Op mijn eerste werkdag voelde ik me meteen op mijn gemak. Iedereen is zeer behulpzaam en open; de familiare sfeer spreekt mij erg aan. Ik viel ook nog eens met mijn neus in de spreekwoordelijke boter, doordat er een superleuk feestmoment was met heerlijke taart, voor een collega die al 20(!) jaar in dienst is. Dat zegt toch wel wat over hoe fijn het is om voor Wentzo te werken.”

Team Wentzo staat buiten en viert feest. De collega's hebben feesthoedjes op, er hangen slingers op, ballonnen en er is confetti.

Aan de slag als PMO-er

“Mijn bijdrage aan team Project Management is dat ik structuur en rust creëer. Dit doe ik door sturing te geven en prioriteiten te stellen. Hierdoor krijgt het team meer overzicht, waardoor projecten nóg beter verlopen. Ik ben hierdoor echt van toegevoegde waarde en dat is fijn! Het leukste aan mijn functie is het diverse takenpakket. Van contact met klanten en collega’s tot het opstellen van een planning en de administratieve taken; het behoort allemaal tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Mijn toekomst bij Wentzo zie ik rooskleurig tegemoet. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en ontwikkeling en hier ga ik zeker gebruik van maken!”

Wentzo is uniek

“Wentzo is uniek als werkgever, doordat ze haar medewerkers thuis laat voelen. Je bent echt onderdeel van de organisatie. Er is een goede balans tussen hard werken en gezelligheid. Samen met je collega’s geniet je van een gezonde lunch, die je kunt combineren met een heerlijke wandeling door het bos of een potje tafeltennis. De personeelsvereniging organiseert leuke feestjes en het team dat de cultuur bewaakt zorgt voor diverse activiteiten waarbij je in teamverband werkt aan het teambuilding en het behouden van de Wentzo-cultuur. Kortom, er wordt aan iedereen gedacht en naast werken is er altijd iets leuks te beleven.”

Emily Rozendaal Wentzo

Emily Rozendaal

Project Management Officer

Neem contact met mij op

Hidden