Monitoring

Geavanceerde monitoringsoplossingen om de vinger aan de pols van jouw netwerk te houden!

Wentzo slogan connect to make a difference

Het belang van goede monitoring

Wat gebeurt er allemaal op je netwerk? Hoe heeft het verkeer zich in de afgelopen maanden ontwikkeld? En, nog belangrijker: is je netwerk robuust genoeg voor de toekomst? Inzicht in de prestaties van je netwerk en ervaringen van je gebruikers zijn onmisbaar om jouw netwerk te beheren en op tijd de juiste keuzes te maken. Wentzo helpt je met geavanceerde monitoringsoplossingen om de vinger aan de pols van jouw netwerk te houden!

Ervaring van eindgebruikers centraal

Natuurlijk helpen we je bij Wentzo om alle componenten van je netwerk te monitoren. Maar waar het echt om draait? Dat is natuurlijk de ervaring van gebruikers in jouw organisatie. Want als jouw medewerkers, klanten, leerlingen, cliënten of patiënten niet tevreden zijn, heb je er niets aan dat je netwerk in technisch opzicht goed functioneert. Team Wentzo heeft krachtige tools die je helpen om op basis van data conclusies te trekken over de gebruikerservaring. Die gegevens rapporteren we in een intuïtief dashboard.

Capacity Management

Vooruitkijken en op tijd anticiperen op wijzigingen die de toekomst brengt. Dat is in het kort wat Capacity Management inhoudt. Daarmee is dit een bijzonder belangrijk proces voor je bedrijfsnetwerk. Want veel organisaties laten zich overvallen door veranderende omstandigheden, die dwingen tot ad-hoc noodgrepen. In een omgeving waarin regelmatig op basis van concrete data de dagelijkse gang van zaken wordt geëvalueerd, kun je doordachte beslissingen nemen.

Het beheer van je huidige netwerk uitbesteden?

Met WiFi as a Service of Network as a Service kunnen wij de inrichting en het volledige beheer van je netwerk voor je verzorgen. Heb je een netwerk dat nog niet is afgeschreven? Ook dan kun je de monitoring en het beheer uitbesteden aan Wentzo. We kijken dan kritisch naar je huidige netwerk. We maken een inventarisatie, leggen eventuele risico’s bloot en bepalen samen met jou of we het beheer kunnen overnemen of dat er nog werk aan de winkel is. Zo voer jij optimaal de regie en houd je tijd en ruimte over voor andere zaken!