WiFi in de Winkel

Iedereen profiteert! Klantwaardering, toenemende efficiëntie en een ijzersterk marketinginstrument. Zomaar een aantal voordelen van WiFi in de Winkel. Bovendien heeft u dankzij dit unieke concept nergens omkijken naar: Wentzo Wireless, uw deskundige WiFi partner in de retail branche, neemt alle zorg uit handen!

Een hand houdt een kabel vast bij een patchkast
Wentzo slogan connect to make a difference
Wentzo slogan connect to make a difference

De voordelen voor u:

Geen investering, maar abonnement
Volledig ontzorgd door dienstenmodel
Klantwaardering door extra service
Waardevolle marketingtools
Informatievoorziening op hoog niveau
Voordelen voor transacties, telefonie en administratie

Wentzo slogan connect to make a difference

Klantvoordeel:

Gratis, eenvoudig en veilig online
Nóg prettiger winkelverblijf / restaurantverblijf
Beter geïnformeerd en sneller geholpen
Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding

Intensief klantcontact

De voordelen van een WiFi netwerk zijn eindeloos. Niet alleen voor uw interne organisatie, maar ook voor uw klanten. Zij verkrijgen eenvoudig toegang tot e-mail en internet en zo wordt hun winkel of restaurant verblijf nóg aangenamer. En daar profiteert u als retailer ook van. Bijvoorbeeld via onze unieke Social Media Hotspot.

Social Media Hotspot

Klanten loggen in via hun Twitter of Facebook account en er wordt automatisch een door u gekozen bericht op hun tijdlijn geplaatst. Uiteraard bevat dat de naam en locatie van uw winkel. Dit is overigens één van de vele mogelijkheden voor een nóg intensiever klantcontact. Waardevolle emailadressen verzamelen, uw organisatie automatisch laten ‘liken’, aanbiedingen doen of winkelbezoekers direct online berichten sturen? Het kan allemaal!

Winkel 2.0

Maar ook buiten deze innovatieve marketingtools is een WiFi netwerk van grote toegevoegde waarde. Wat te denken van plaatsonafhankelijk de administratie uitvoeren, klanttransacties verwerken in de gehele winkel of voordelig bellen via het WiFi netwerk? Bovendien wordt het niveau van informatievoorziening naar een nóg hoger niveau getild. Via een tablet beschikt uw medewerker over de meest actuele informatie en via QR codes informeert u uw klanten uitgebreid over een specifiek product. Anders gezegd: online en offline komt samen in úw winkel. Die synergie levert kansen op en past helemaal in de winkel van nu!

WiFi in de Winkel als dienst

Kiest u voor een WiFi as a Service abonnement? Dan kiest u voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concet heeft u niet te maken met een investering en ontzorgen wij u volledig!

Wentzo slogan connect to make a difference

Flexibel

WiFi as a Service is flexibel, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kortlopende overeenkomst af te sluiten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat positieve ervaringen hét argument vormen voor een langdurige relatie. En als geen ander kennen wij de dynamiek van uw branche: daar past een flexibele opstelling bij die u de ruimte biedt om in te spelen op actuele situaties.

Wentzo slogan connect to make a difference

Garanties

Naast flexibiliteit staat WiFi in de Winkel voor zekerheid. Zo geven wij keiharde garanties af op een volledige WiFi coverage op uw locatie. Daarnaast staan kwalitatief hoogwaardige hardware én uiterst betrokken netwerkspecialisten garant voor de meest betrouwbare draadloze omgeving. Het functioneren hiervan wordt bovendien nauwlettend in de gaten gehouden. Onze experts monitoren continu uw netwerk, verzorgen de vereiste software updates en voeren met regelmaat een controlebezoek uit.

Wentzo slogan connect to make a difference

Spoedige opvolging

Wanneer zich ondanks deze robuuste maatregelen tóch een storing voordoet, bent u verzekerd van een spoedige serviceopvolging. U bepaalt zelf de responsetijden van onze technische supportdesk. Daarmee heeft u de zekerheid van een deskundige WLAN specialist binnen de afgesproken termijn. Extra kosten voor een bezoek of vervangende hardware? Die heeft u niet. Service is immers een vanzelfsprekend onderdeel van WiFi in de Winkel.

Wentzo slogan connect to make a difference

Eenvoudig toegang

De WiFi voorziening in uw winkel is een dienst waar u géén omkijken naar wilt hebben: u heeft al meer dan genoeg aan uw hoofd. Met WiFi in de Winkel ontzorgen wij uw organisatie volledig, ook als dat maatwerk vraagt. Daardoor sluit ons WiFi concept altijd naadloos aan op úw specifieke winkelformule!

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist