Hoogwaardig WiFi netwerk voor Luzac College

Wentzo slogan connect to make a difference
Scholieren vieren dat ze geslaagd zijn door hun afstudeerhoed in de lucht te gooien.

Luzac, de grootse particuliere organisatie voor voortgezet onderwijs in Europa, maakt gebruik van het Draadloos Onderwijs concept van Wentzo. Dit betekent een hoogwaardig WiFi netwerk voor een vast bedrag per maand. De onderwijsinstelling is inmiddels al langere tijd een tevreden klant van onze WiFi dienst!

Introductie

Kwalitatief en kleinschalig onderwijs. Dát is waar Luzac al sinds 1983 voor staat. Onder de namen Luzac College en Luzac Lyceum biedt deze school vanuit tientallen vestigingen in Nederland particulier middelbaar onderwijs aan scholieren aan. Daarbij staat persoonlijke aandacht, structuur en ontwikkeling op de eerste plek. Een hoogwaardig draadloos netwerk is binnen deze onderwijsinstelling niet meer weg te denken. Daarom schreef de organisatie in 2012 een aanbesteding voor een WiFi dienst uit.

Ontzorgd

Nadat elf vestigingen in recordtempo van een hoogwaardig WLAN waren voorzien, volgden al spoedig de overige locaties. En dankzij het full-service abonnement heeft de organisatie geen omkijken naar de WiFi dienstverlening. ,,Wij geven aan wanneer een locatie behoefte heeft aan uitbreiding of als er bijvoorbeeld een verhuizing speelt. Wentzo onderneemt hier dan adequaat actie op en ontzorgt ons hierin volledig. Ook ontvangen we maandelijks rapportages van het behalen van de serviceafspraken”.

Switching

Naast de access points biedt Wentzo ook de Power over Ethernet switches via een abonnement aan. Zo wordt er alleen voor de benodigde switchpoorten betaald en is ook hierin continuïteit gewaarborgd.

Mike Truijens, ICT beheerder bij Luzac:

“Juist de flexibiliteit en de zekerheid van een WiFi as a Service model spraken ons aan”, vertelt Mike Truijens, ICT beheerder bij Luzac. “Daarom hebben wij onze aanbesteding heel specifiek op een WiFi dienst geschreven. Wentzo bleek de partij te zijn die deze vorm van dienstverlening al heel duidelijk had staan en kwam dan ook als winnaar uit de bus”.

Kwalitatief hoogwaardig onderwijs door Wentzo

Voor Wentzo is Luzac een mooie toevoeging aan het klantenbestand dat al vele bekende namen kent. Instellingen zoals het Clusius College, Esprit Scholen, Hogeschool Rotterdam, ROC Rijn IJssel en het Hoornbeeck College maken al tevreden gebruik van de diensten van de WiFi specialist. Voor Wentzo is een uitdagende klus in de onderwijsomgeving dus geen uitzondering.

Lees meer klantverhalen

Onderwijs

Stichting CVO-AV kiest voor een veilig en betrouwbaar netwerk van SIVON en Wentzo

Aardrijkskunde, godsdienst, maatschappijleer of techniek. Samenwerken tijdens de les of in je eentje thuis aan je huiswerk. Het maakt niet […]
Schoolplein locatie Mozaiek Swalm en Roer
Onderwijs

Duurzame netwerkoplossing voor 23 onderwijslocaties Swalm en Roer

Onlangs hebben wij Stichting Swalm en Roer, de onderwijsstichting voor primair onderwijs in de gemeentes Roermond, Roerdalen en Leudal, voorzien […]
Medewerker van Nimeto in een van hun praktijklokalen
Onderwijs

Nimeto kiest voor SURFwireless: “Alles werkt nu altijd, overal”

Nimeto, een creatieve vakschool in Utrecht met zo’n 1.500 leerlingen, viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. In de afgelopen drie […]
Foto van het pand van CSG Liudger
Onderwijs

Optimale netwerkervaring voor Liudger

Vanaf 1 augustus 2022 heet CSG Liudger Fierder Onderwijs Sinds 2010 werkt Wentzo nauw samen met Christelijke Scholengemeenschap Liudger. Als […]