Recreatie & leisure

Bij vrije tijd denkt iedereen vaak direct aan ontspanning en recreatie. Onbezorgd draadloos internetten tijdens het recreëren is daarom gewenst. Whatsappen, updates op social media controleren of een serie via Netflix bekijken. Het is van uiterst belang dat je jouw gasten en gebruikers hierin kan faciliteren. Wentzo helpt je graag bij de realisatie van een Excellent WiFi netwerk!

Een hand houdt een kabel vast bij een patchkast
Wentzo slogan connect to make a difference

Intensief gastencontact

De voordelen van een WiFi netwerk zijn eindeloos. Voor de interne organisatie kan worden gedacht aan draadloze administratie, cameratoezicht en draadloos bellen (VoIP). Een goed functionerend WiFi netwerk is vooral van belang voor jouw gasten en gebruikers. Zij verkrijgen eenvoudig toegang tot e-mail, internet en verschillende applicaties waardoor hun bezoek nóg aangenamer wordt. Daar profiteer je als ondernemer ook van. Je kunt er namelijk voor kiezen dat jouw gasten en gebruikers alleen toegang krijgen tot dit WiFi netwerk door in te loggen met hun Facebook, Twitter of LinkedIn account. Dit zorgt voor een nóg intensiever gastencontact.

Leisure 2.0

Een goed en betrouwbaar WiFi netwerk is van grote toegevoegde waarde. Wat te denken van plaatsonafhankelijk de administratie uitvoeren en transacties verwerken of voordelig bellen via het WiFi netwerk? Bovendien wordt informatievoorziening naar een nóg hoger niveau getild. Via een tablet beschikt jouw medewerker over de meest actuele informatie en via QR codes informeer je jouw gasten en gebruikers uitgebreid over een specifieke dienst of evenement. Anders gezegd: online en offline komt samen. Die synergie levert kansen op en past helemaal bij het recreëren van nu!

WiFi as a Service®

Flexibiliteit en service. Doordat je het WiFi netwerk inclusief services op abonnementsbasis afneemt, heb je nergens omkijken naar: zowel de hardware, installatie én het beheer en onderhoud zijn in een voordelig (maand)tarief verwerkt. WiFi as a Service® noemen wij dat.

Referentiecase: TerSpegelt

TerSpegelt is een vooruitstrevend recreatiepark en biedt onbezorgde vakanties voor jong en oud. Bij een vijfsterren recreatiepark hoort natuurlijk excellent netwerk. In deze referentiecase vertelt TerSpegelt over de samenwerking met Wentzo en de betekenis van het netwerk voor het park en hun gasten. Meer weten over hoe onze samenwerking begon en hoe Wentzo in 2016 al een high density netwerk uitrolde bij TerSpegelt?

Lodge op camping TerSpegelt

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Wentzo slogan connect to make a difference

Jouw voordelen

Geen investering, maar abonnement;
Volledig ontzorgd door ons dienstenmodel;
Gastwaardering door extra service;
Informatievoorziening op hoog niveau;
Voordelen voor transacties, telefonie en administratie.

Wentzo slogan connect to make a difference

Voordelen voor jouw gasten

Gratis, eenvoudig en veilig online;
Nóg prettiger recreëren;
Beter geïnformeerd en sneller geholpen;
Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding.

Excellent WiFi in de Recreatie & Leisure branche

Een zorgeloze, kwalitatieve WiFi ervaring voor al uw gebruikers. Dat is wat het Excellent WiFi concept van Wentzo inhoudt. Wij besteden uitgebreid aandacht aan alle facetten die de WiFi ervaring van jouw gasten en gebruikers bepaalt.
excellent wifi check
In onze beproefde Excellent WiFi aanpak onderscheiden wij zeven deelgebieden die van invloed zijn op de totale WiFi beleving:

  1. Devices & applicaties
  2. Radio spectrum
  3. LAN
  4. WLAN
  5. WAN
  6. Netwerk Access Control
  7. Continuïteitsborging

Bij onze Excellent WiFi aanpak beoordelen wij ieder deelgebied van de totale keten. Pas als ieder onderdeel voldoet aan de gestelde prestatie indicatoren (KPI’s) spreken we over een kwalitatief hoogwaardig WiFi netwerk, oftewel Excellent WiFi. Wentzo voert al enkele jaren succesvol haar Excellent WiFi concept uit en kent de uitdagingen die binnen de Recreatie & Leisure branche spelen.

Network as a Service in de zorg als een dienst

Kies je voor een Network as a Service abonnement? Dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concept heb je niet langer te maken met een investering en ontzorgen wij je volledig!

Wentzo slogan connect to make a difference

Case: Openbare Bibliotheek Amsterdam

De Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA) heeft verschillende vestigingen. Om verzekerd te zijn van een Excellent draadloos netwerk, heeft de OBA gekozen voor het WiFi as a Service abonnement van Wentzo.

Wentzo slogan connect to make a difference

Case: NEMO Science Center

Het NEMO Science Center is een wetenschap- en technologiemuseum in Amsterdam. Bij NEMO is het de bedoeling dat je als bezoeker alles aan mag raken en mag onderzoeken. Veel van deze wetenschappelijke en technische proefjes vereisen een goed werkend draadloos netwerk. De behoefte aan dit netwerk bracht NEMO bij Wentzo. Onlangs hebben wij zelfs het complete WLAN mogen upgraden. Dit wijst op een jarenlange positieve samenwerking tussen het NEMO Science Center en Wentzo.

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist