Draadloze Overheid

Het Nieuwe Werken, DigiD, Bring Your Own Device, Govroam. Draadloze netwerken zijn onmisbaar geworden, zo ook bij Nederlandse overheden en gemeentes (WiFi overheid). Eigen medewerkers, maar ook bezoekers, verwachten een optimaal functionerend WiFi netwerk. Het Wireless LAN vormt de basis voor toenemende efficiëntie, kostenbesparing en service. Voordelige draadloze telefonie en een hotspot voor bezoekers zijn slechts enkele voorbeelden.

Een hand houdt een kabel vast bij een patchkast
Wentzo slogan connect to make a difference

Vanzelfsprekendheid

De toepassingen van mobiele devices in het dagelijks leven nemen een enorme vlucht. Als verantwoordelijke voor de leefomgeving en de openbare orde kunnen overheden en gemeentes niet achterblijven. Medewerkers die op verschillende locaties werken verwachten zonder al teveel gedoe verbinding te maken met de verschillende apparaten. Voor ICT coördinatoren brengt die beweging veel vragen met zich mee. Hoe om te gaan met de alsmaar groeiende bandbreedtebehoefte? En hoe kunnen we iedereen een veilige verbinding garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid?

Draadloze Overheid

Draadloos netwerkspecialist Wentzo Wireless kent als geen ander de vraagstukken die spelen in uw sector. Sinds 1999 is Wentzo actief bij gemeente en overheid. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze technische expertise, hebben wij vertaald naar een duidelijk WLAN concept: Draadloze Overheid (WiFi overheid). Hierdoor profiteert u van een hoogwaardig draadloos netwerk dat het beste aansluit op uw specifieke situatie. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Hierover maken wij duidelijke afspraken!

Specialist

Wentzo maakt haar specialistentitel op diverse manieren meer dan waar. Allereerst zijn wij merkonafhankelijk: ons portfolio bestaat uit een breed scala aan onderscheidende A-merken, waaronder Aerohive, HP / Aruba, en Cisco. Daarnaast heeft Wentzo diverse strategische partnerships waar u als overheidsinstelling direct van profiteert. Zo zijn wij bijvoorbeeld govroam integrator. Ook voor security- en Mobile Device Management partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid van WiFi as a Service of Network as a Service. In plaats van te investeren, neemt u een hoogwaardig (W)LAN inclusief alle voorkomende services in een flexibel abonnement af!

Wentzo slogan connect to make a difference

De voordelen voor u:

Eenvoudig en veilig direct online
Betrouwbaar netwerk met voldoende bandbreedte
Volledig ontzorgd dankzij duidelijke afspraken
Flexibel werken binnen uw gehele organisatie
Toezicht op internetverkeer binnen de organisatie
Eventuele problemen snel en adequaat opgelost

Wentzo slogan connect to make a difference

Uitgelicht: Govroam

Govroam maakt veilig, flexibel en eenvoudig toegang tot draadloze netwerken voor overheidsinstellingen mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of overheid medewerkers binnen een eigen vestiging of bij een andere overheid locatie werken. Wentzo heeft alle expertise in huis om govroam te implementeren binnen uw organisatie. Wij kennen de procedures voor een soepele aansluiting. Bovendien kan Wentzo een check uitvoeren om uw netwerk up to date te brengen voor huidig en toekomstig gebruik.

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist