X-ICT

Een optimale netwerkoplossing betekent ook een perfect ingerichte patchkast die we zonder downtime voor je realiseren. We werken hierbij graag samen met bekabelingsspecialist X-ICT.

Patchkastindeling in samenwerking met X-ICT
Wentzo slogan connect to make a difference

Bekabeling, een vak apart

We doen steeds meer draadloos. Tegelijkertijd blijven supersnelle, vaste verbindingen essentieel voor optimale connectiviteit. Wentzo werkt daarom graag samen met bekabelingsspecialist X-ICT. Samen leggen we betrouwbare, toekomstbestendige netwerken aan voor onder meer bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Dit doet X-ICT

Klik op specialisme en cultuur

Niemand weet meer van vaste bekabeling als de technisch consultants, software consultants en engineers van X-ICT. Daar houden we van. Van uitblinkers en specialisten met wie je de diepte in kunt gaan. Door onze expertise in vaste en draadloze netwerken te bundelen, komen we samen tot de beste oplossingen. Wat ons daarbij ook verbindt? Dat is dat we allebei de mens achter de techniek blijven zien.

Logo X-ICT

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

We werkten samen aan

Razendsnel netwerk voor vakantiepark Beerze Bulten

Een van onze gezamenlijke projecten is Beerze Bulten. Dit is een vijfsterren-vakantiepark in Overijssel. En daar hoort excellent internet voor gasten bij. X-ICT realiseerde de benodigde databekabeling. Er is een geblazen glasvezelnetwerk met extra kanalen (ducts) aangelegd, zodat de connectiviteit op het vakantiepark kan meegroeien met het aantal gasten. Wentzo leverde in dit project de access points.

De mascotte van vakantiepark Beerze Bulten steekt zijn duim op

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Ook een bekabelingsuitdaging?

Neem contact op

Hidden