Wentzo & Juniper

Wentzo realiseert en beheert state-of-the-art netwerken voor bedrijven, scholen en zorginstellingen, met de AI-gedreven netwerkoplossingen van Juniper.

Wentzo collega legt met een glimlach iets uit aan een klant op zijn laptop
Jarick van der Wal Wentzo

Jarick van der Wal

Sales Consultant
Wentzo slogan connect to make a difference

Over Juniper

Juniper is een van oorsprong Amerikaanse leverancier van netwerkoplossingen, met een sterke positie in cloudgebaseerde wifi-netwerken. Tegenwoordig is het innovatieve bedrijf uit Silicon Valley wereldwijd actief. Juniper behoort tot de koplopers als het gaat om inzet van kunstmatige intelligentie (AI) en IoT-oplossingen, zoals indoor wayfinding. Juniper is mede daardoor een leider in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Wired and WLAN Infrastructure.

Videobreak: maak kennis met Juniper

Arjan Veenboer, Regional Sales Manager Benelux bij Juniper Networks, laat je in deze videobreak kennismaken met het productportfolio van Juniper Networks. Ook staan we stil bij o.a. AI en machine learning, microsegmentatie en de virtual BLE.

Juniper-Mist video break: Etienne van Heel in gesprek met Arjan Veenboer

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Mist Systems onderdeel van Juniper Networks

In 2019 nam Juniper Networks Mist Systems over. Mist ontwikkelde het eerste AI-gestuurde draadloze platform ter wereld. Daarmee tilde het de voorspelbaarheid, betrouwbaarheid en meetbaarheid van wifi-netwerken naar een nieuw niveau. Inmiddels heeft Juniper het Mist AI-engine uitgerold in haar complete netwerkportfolio.

Sb Mist Juniper Joint Graphic

Elite partner van Juniper

Wentzo is UMSP Elite Partner van Juniper. Hiermee behoren we tot de top in Nederland als het gaat om de cloudgebaseerde, AI-gedreven wifi-netwerken van Juniper. Je merkt dat aan de diepgaande kennis van onze netwerk specialisten en engineers als het gaat om de apparatuur en netwerkoplossingen van Juniper. Ook kunnen we als managed service provider en Elite Partner direct en snel schakelen met Juniper over de optimale netwerkoplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Een modern en slim netwerk voor BrabantZorg

Wentzo realiseerde met Juniper een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar wifi-as-a-servicenetwerk voor Brabantzorg, een zorgorganisatie met 10.000 cliënten, 6.000 medewerkers en 33 locaties in Zuid-Nederland. De slimme bluetooth array access points in het netwerk, openen een wereld aan innovatiemogelijkheden voor Brabantzorg.

Wentzo collega legt met een glimlach iets uit aan een klant op zijn laptop

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Juniper netwerk binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij bieden complete netwerkoplossingen, van de meting op locatie tot het beheer en onderhoud.

Twee Wentzo collega's kijken lachend naar een computerbeeldscherm

Een Juniper Networks oplossing voor jouw organisatie?

Hidden
Jarick van der Wal Wentzo

Jarick van der Wal

Sales Consultant
0577-460008

Neem contact met mij op

Hidden