Guardian & Wentzo

Met de security oplossingen van Guardian360 tillen we informatiebeveiliging van netwerken naar het hoogste niveau en helpen we bedrijven en organisaties om compliant te worden aan normeringen.

Wentzo collega staat bij patchkast met een laptop
Rutger Teunissen Wentzo

Rutger Teunissen

Sales Consultant
Wentzo slogan connect to make a difference

Over Guardian360

Guardian360 is een onafhankelijke, Nederlandse leverancier van beveiligingstechnologieën voor complexe IT-infrastructuren. Met scans, live rapportages en compliance audits ondersteunen ze onder meer overheden, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven bij hun informatiebeveiliging. De dataverwerking vindt daarbij plaats op de eigen servers van Guardian360 in Nederlandse datacenters.

Uitgelicht: oplossingen van Guardian360

Advanced Guardian360 partner

Wentzo is één van de weinige Advanced Guardian360 partners in Nederland. Deze hoge partnerstatus verzekert jou er van dat we beschikken over diepgaande kennis over de implementatie van Guardian360 securityoplossingen. Ook kunnen we als Advanced Guardian360 partner snel schakelen met specialisten van Guardian360 over jouw netwerk- en informatiebeveiliging.

In control met Security Insight

Met Security Insight biedt Wentzo een complete, as a service scan- en compliancyoplossing op basis van Guardian360 technologie. Met Security Insight krijg je inzicht in de mate waarin jouw volledige netwerk voldoet aan standaard of eigen security normeringen. Ook voor netwerkcomponenten die niet door Wentzo in beheer zijn. Hierdoor ben je altijd in control en krijg je realtime grip op digitale risico’s.

Een laptop staat in een patchkast met daarop een dashboard zichtbaar. Naast de laptop ligt een kabel.

Onderwijsscanner voor normenkader IBP FO

Wentzo en Guardian360 ontwikkelden samen een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy voor het Funderend Onderwijs (IBP FO). De scanner toetst dagelijks meer dan 125.000 mogelijke aandachtspunten, verdeeld over verschillende clusters. Naar verwachting moeten basisscholen en middelbare scholen vanaf 2027 verplicht voldoen aan het normenkader IBP FO. De scanner helpt scholen om inzicht te krijgen in waar ze staan op dit gebied en een roadmap te maken om compliant te worden.

Guardian360 voor jouw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Guardian360 en de winst die jouw organisatie kan behalen?  Vraag onze kosteloze trial aan. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Twee Wentzo collega's zitten op hun bank, een heeft een laptop op schoot. Ze kijken lachend de camera in.

Neem contact op

Hidden
Rutger Teunissen Wentzo

Rutger Teunissen

Sales Consultant
0577460008

Neem contact met mij op

Hidden