Guardian360

Wentzo is één van de weinige Advanced Guardian360 partner in Nederland. Dankzij de inzet van slimme scanners en alerts hebben onze klanten 24/7 inzicht en is hun netwerkinfrastructuur volledig compliant.

Wentzo collega staat bij patchkast met een laptop
Bert Enserink Wentzo

Bert Enserink

Technisch Directeur
Wentzo slogan connect to make a difference

Netwerk Vulnerability Scanner

Het continue zoeken naar zwakke plekken in het netwerk, kwetsbaarheden in de netwerk- en webapplicatiebeveiliging is tijdrovend werk. De Netwerk Vulnerability Scanner van Guardian360 neemt dit eenvoudig van je over. De Netwerk Security Scanner van Guardian360 is een bundel van verschillende scanners. Gezamenlijk vinden deze scanners meer kwetsbaarheden dan elke andere enkele scanning tools. De scanners geven aan of je aan de voor jouw geldende security normering compliant bent. Van standaard normeringen tot je eigen normering.

Hacker Alert

Omdat 100% veiligheid niet bestaat is het belangrijk verdachte activiteiten op je netwerk te ontdekken. Hacker Alert van Guardian360 signaleert verdachte activiteiten in databases, documenten en op websites. Dankzij dit alarmsysteem ben je AVG proof én worden dataleks snel gesignaleerd. Er wordt een (virtuele) machine in je netwerk geplaatst die luistert naar de netwerkactiviteiten. Zodra iemand verbinding maakt met je netwerk wordt er actie ondernomen en wordt relevante informatie over indringers zichtbaar gemaakt in het Guardian360 dashboard.  Met Hacker Alert wordt het eenvoudig om de wettelijke meldplicht bij een eventueel datalek na te leven.

Een laptop staat in een patchkast met daarop een dashboard zichtbaar. Naast de laptop ligt een kabel.

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Guardian360 voor jouw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Guardian360 en de winst die jouw organisatie kan behalen met de Netwerk Vulnerability Scanner en Hacker Alert?  Vraag onze kosteloze trial aan. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Twee Wentzo collega's zitten op hun bank, een heeft een laptop op schoot. Ze kijken lachend de camera in.

Neem contact op

Hidden
Bert Enserink Wentzo

Bert Enserink

Technisch Directeur

Neem contact met mij op

Hidden