Wentzo vecht samen met IJM tegen slavernij

Nieuws
Gepubliceerd op 28-03-2022
Wentzo slogan connect to make a difference

Op 11 juni maakt een team van Wentzo’ers zich vuil om aandacht te vragen tegen slavernij en kinderarbeid. Wij staan op tegen deze misdaad en vechten mee voor de vrijheid van slachtoffers hiervan.

Het staat misschien wat verder van ons af, maar wereldwijd leven ruim 40 miljoen mensen in slavernij. Ze worden misleid, mishandeld en/of misbruikt. Wij vinden dat anno 2022 echt niet meer kunnen. International Justice Mission (IJM) zet zich in voor deze mensen en organiseert op 11 juni een Mudraise in Haarlemmermeer. Deelnemers gaan die dag door de modder om aandacht te vragen en vooral geld op te halen. Samen vechten we tegen kinderarbeid en slavernij.

Team Wentzo zet zich in voor Geoffrey

Wentzo vecht mee met Geoffrey tegen slavernij. De deelnemers van de mudraise van 2022 zetten zich in voor vier projecten. Team Wentzo gaat door de modder voor het project van Geoffrey. Geoffrey uit Ghana werkte drie jaar lang als kindslaaf op het Voltameer in de visindustrie. Hij werkte lange dagen en hij was getuige van mishandeling van vele kinderen. Na zijn bevrijding door de politie in samenwerking met IJM stuurde hij ze meteen terug om meer kinderen te gaan redden. Dankzij Geoffrey’s moed werden zo nog 29 verhandelde kinderen, jongvolwassenen en een peuter gered. Daarnaast werden 17 verdachten gearresteerd. Hij wil natuurlijk meer kinderen bevrijden!

Datum: Zaterdag 11 juni 2022
Activiteit: Team Wentzo doet mee aan de obstakelrun van 6 km of 12 km
Locatie: Mud Masters, Haarlemmermeer

Over International Justice Mission

International Justice Mission (IJM) vecht tegen onrecht, mensenhandel, misbruik en slavernij. IJM is toegewijd om slavernij te beeindigen. IJM is een internationale mensenrechtenorganisatie die armen wil beschermen tegen slavernij en mensenhandel. Het kantoor in Nederland werkt aan fondsenwerving, het mobiliseren van de kerk en het bedrijfsleven en het bijdragen aan overheidsbeleid om slavernij tegen te gaan.

Help mee en doneer!

Team Wentzo gaat door de modder en over verschillende obstakels. Helpen jullie ons een mooie bedrag op te halen voor Geoffrey?

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Het is niet meer mogelijk om te doneren. Met dank aan alle donateurs hebben we ruim € 10.000,- opgehaald!

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]