Wentzo uitgeroepen tot Platinum Partner Aruba Networks

Nieuws
Gepubliceerd op 16-03-2019
Wentzo slogan connect to make a difference

Tijdens de jaarlijkse partner update van Hewlett Packard Enterprise ontving Wentzo Wireless de hoogst mogelijke partnerstatus van Aruba. Wentzo ontving de Platinum status vanwege de vele succesvolle projecten op basis van Aruba oplossingen en de hoge mate van portfoliokennis.

De voormalige Annakerk in Amstelveen vormde dit jaar het decor van het HPE Channel New Years Event. Naast de introductie en visie van HPE’s nieuwe Director Channel & Strategic Alliances Marjella Spanjaart, werden de aanwezige HPE/Aruba partners in het zonnetje gezet. De waardering voor haar partners werd door HPE/Aruba onder andere uitgesproken door het uitreiken van de partner statussen in de categorie Silver, Gold en Platinum.

Uitreiking HPE Partner statussen

Waar Wentzo twee jaar geleden nog Silver partner was en vorig jaar de Gold status wist te bereiken, werd zij dit jaar bekroond als Aruba Platinum Partner. Volgens Ton Baretta, Channel Manager bij Aruba Networks, heeft Wentzo een unieke groei laten zien waarbij de Platinum Partner status het bewijs vormt van een zeer hoog kennisniveau. “Daarnaast weet Wentzo op een bijzondere manier de vertaalslag te maken naar de behoeften van klanten, onder meer door haar As a Service propositie”.

Foto: Jaap Goris, Sales Consultant bij Wentzo ontvangt de nieuwe partner status van Evert Suur, Channel Manager bij Aruba Networks.

Van betekenis

Reino Wentzel, Algemeen Directeur bij Wentzo, is erg blij met de hoogste partnerstatus en trots op het Wentzo team. “Dankzij onze technische kennis kunnen we een innovatieve vertaalslag maken op basis van producten van Aruba Networks, zo zijn we van betekenis voor onze klanten. Daarnaast ontvangen we als Platinum Partner zeer goede condities waarmee we onze klanten niet alleen een technisch hoogwaardige, maar ook een betaalbare netwerkoplossing kunnen bieden. Na de Aruba Partner of the Year Award in 2017 is dit een nieuw hoogtepunt in de samenwerking tussen Wentzo en Aruba.”

Over Wentzo

Wentzo Wireless is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in de realisatie en het beheer van excellente datanetwerken. Met een team van 45 medewerkers bedient zij klanten door geheel Nederland waarbij de focus ligt op het ontzorgen van haar relaties. Meer info op www.WiFi.nl.

Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]
Overname Juniper Networks door HPE
Nieuws

Overname Juniper Networks door Hewlett Packard Enterprise

Gisteren maakte Hewlett Packard Enterprise (HPE) officieel bekend Juniper Networks overgenomen te hebben. Voor het overnemen van de netwerkfabrikant betaalde […]
Twee Wentzo collega's kijken lachend in de camera terwijl een collega een badge laat zien
Nieuws

Wentzo Connect ’23 een groot succes!

De tweede editie Wentzo Connect was wederom een groot succes! Tijdens ons relatie event, dat plaatsvond op donderdag 12 oktober, […]