Wentzo nieuwsbrief januari 2017

Nieuws
Gepubliceerd op 12-01-2017
Wentzo slogan connect to make a difference

Aerohive workshop: over naar HiveManager NG?

Samen met Aerohive organiseren wij donderdag 16 februari 2017 een gratis workshop. U gaat onder specialistische begeleiding aan de slag gaat met HiveManager NG. Ontdek de voordelen van deze vernieuwde cloud management oplossing. De workshop duurt van 09:30 tot 15:00 uur, u gaat naar huis met een gratis 802.11ac access point AP130*. Klik hier om u in te schrijven voor deze workshop.

 

Vacaturenieuws: specialist en commercieel talent

Dat Wentzo een gezonde groei doormaakt is ook te zien aan de personeelstoename. Wij zijn altijd op zoek naar (technische) talenten. Ben of ken jij een zelfstandige techneut die graag metingen uitvoert? Laat het ons dan weten! Ook zoeken wij een commerciële medewerker binnendienst die kan doorgroeien naar de buitendienst. Reageren? Mail naar vacature@WiFi.nl. Meer weten over deze functies? Klik hier!

 

Aan de slag tijdens onze HPE / Aruba workshop

Op donderdag 16 maart organiseert Wentzo samen met HPE / Aruba een interactieve hands-on workshop. Onder specialistische begeleiding maakt u een open gastennetwerk aan en configureert u een WPA2 Enterprise SSID i.c.m. ClearPass. De workshop duurt van 09:30 tot 15:00 uur. Uw zelf geconfigureerde access point AP205 neemt u mee naar huis*. Meer informatie en inschrijven? Klik hier!

 

Realisatie koppeling Qmanage en SURFwireless

Eén van de maatoplossingen die Wentzo het onderwijs biedt, is Qmanage van Quarantainenet. Qmanage zorgt o.a. voor detectie van het complete netwerk en automatische isolatie van besmette devices. Daarom is Quarantainenet één van de ideale partners bij SURFwireless. Op verzoek van de Hogeschool Utrecht werkt SURFwireless nu ook naadloos samen met Qmanage. Verder lezen? Klik hier!

 

Bent u tevreden met onze producten en diensten?

Sinds een aantal weken werkt Wentzo samen met de onafhankelijke klantbeoordelingsorganisatie Klantenvertellen.nl. Om u beter te bedienen in de toekomst zijn wij benieuwd naar uw ervaringen met onze teams. De komende tijd kunt u daarom een vragenlijst van ons verwachten. Laat u ons weten wat u van ons vindt? Alvast bedankt voor uw feedback. Klik hier om ons direct te beoordelen!

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]