Wentzo is Extreme Cloud Networking Partner 2019!

Nieuws
Gepubliceerd op 06-12-2019
Wentzo slogan connect to make a difference

Tijdens de internationale partner conferentie van Extreme Networks is Wentzo Wireless uitgeroepen tot Cloud Networking Partner 2019. Een prestatie van formaat, want maar liefst 175 partners uit heel Europa en het Midden-Oosten maakten kans op deze prestigieuze titel!

De Extreme Partner Conferentie vond dit jaar plaats in Athene en stond in het teken van innovatie en de integratie tussen het Extreme en Aerohive portfolio. Als Extreme Diamond partner beschikt Wentzo over veel kennis en ervaring met het wireless en cloud portfolio. Deze know-how én de focus op innovatie waren voor de jury doorslaggevend om de titel ‘Cloud Networking Partner 2019’ toe te kennen.

Innovatieve voorloper

Sean Collins, Director of EMEA Channels wist het goed samen te vatten: “The Wentzo team has always been on the forefront of innovation and was the first to introduce Wireless As A Service. They are recognised in the market for their know-how and focus; which they have also very successfully applied to the Extreme Cloud platform and all its possibilities!”. We zijn trots op deze erkenning vanuit Extreme en zien er naar uit om u kennis te laten maken met de vele mogelijkheden vanuit het venieuwde portfolio.

Integrale oplossing

De integratie en de opname in de ExtremeCloud IQ omgeving biedt namelijk hele mooie kansen en voordelen. Martijn Wentzel, commercieel directeur Wentzo Wireless: “Extreme biedt nu één integrale oplossing voor het gehele netwerk van een organisatie. Daarmee benutten we alle voordelen van de cloud, Artificial Intelligence en Machine Learning voor de gehele keten, van core tot edge”.

Webinar

Bent u benieuwd naar deze nieuwe mogelijkheden en de wijzigingen in het Extreme productportfolio? Bekijk dan onze webinar die specifiek over dit thema gaat!

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]