Wentzo genomineerd als ‘Most Innovative Software Company of the Year’!

Nieuws
Gepubliceerd op 02-05-2018
Wentzo slogan connect to make a difference

Wentzo Wireless maakt kans om tijdens de FoodValley ICT AWARDS uitgeroepen te worden tot het meest innovatieve softwarebedrijf van het jaar. Dit kan gebeuren op 28 mei tijdens de uitreiking van de FoodValley AWARDS. Deze organisatie biedt een podium aan ICT bedrijven uit de Regio FoodValley (o.a. Barneveld, Ede en Nijkerk) die zich weten te onderscheiden.

De FoodValley AWARDS worden uitgereikt aan hardwerkende ondernemers die het verdienen om in de schijnwerpers te staan. Naast innovatieprijs zijn er nog drie awards te vergeven: ‘Excellente Services en System management Companies’, ‘Most distinguished Cross-over Food & ICT of the Year’ en ‘Best ICT Start Up Company & Project of the Year’. Wentzo is er trots op in dit rijtje te zijn opgenomen.

Huis van Innovatie

De nominatie is een waardering voor de activiteiten die Wentzo de afgelopen tijd ondernam op het gebied van innovatie. Met name de ontwikkeling van ons ‘Huis van Innovatie’ speelt een belangrijke rol. Wentzo heeft in 2016 Hotel Overbosch overgenomen en transformeert dit tot locatie waar innovatie- en ICT-bedrijven samenkomen. Een broedplek voor innovatieve startups de mogelijkheid krijgen om hun noviteiten te ontwikkelen en demonstreren.

Kennis delen

Elk kwartaal organiseert Wentzo een ‘Dare to Share’ sessie. Wentzo medewerkers geven een update aan collega’s over de nieuwste ontwikkelingen die zijn signaleren bij klanten en binnen hun team. Door het delen van de kennis leert én profiteert iedereen tegelijkertijd. Een voorbeeld van deze ontwikkelingen is het aanbieden van ClearPass as a Service. Een NAC softwareoplossing van Aruba Networks die wij als maandelijkse dienst mogelijk maken. Ook ontwikkelen wij samen met een ICT partner een koppeling tussen WiFi apparatuur en bluetooth beacons om zo wayfinding en ruimteboekingen binnen een omgeving mogelijk te maken.

Uitreiking awards

Op dit moment is het de taak aan de jury om alle genomineerde kandidaten te beoordelen en te bepalen welke genomineerden zich uiteindelijk winnaar mag noemen. Dit zal tijdens de FoodValley ICT AWARDS op maandag 28 mei bekend gemaakt worden. Het evenement vindt plaats in De Basiliek te Veenendaal.

Meer informatie over de FoodValley ICT AWARDS? Klik dan hier.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]