Wentzo Connect ’23 een groot succes!

Nieuws
Gepubliceerd op 01-11-2023
Wentzo slogan connect to make a difference

De tweede editie Wentzo Connect was wederom een groot succes! Tijdens ons relatie event, dat plaatsvond op donderdag 12 oktober, inspireerden we ruim 140 aanwezigen om hun netwerkinfrastructuur nog slimmer en duurzamer in te zetten.

Het thema van Wentzo Connect ’23 was ‘Smart Networking & Sustainability’. Dit vormde het vertrekpunt voor alle presentaties en de demo’s op het netwerkplein. We trapten de dag af met een aantal boeiende keynotes, waaronder die van onze klant Koninklijke Jaarbeurs. Namens Jaarbeurs verzorgde General IT Manager Teun Schermerhorn een presentatie rondom hun duurzaamheidsvisie ‘Ons (IT) licht op morgen’. Ook innovatiepartner EnOcean kreeg het podium; Niels Ernst, Sales Director bij EnOcean liet zien hoe zij met waardevolle data energiebesparende IoT technologie mogelijk maken.

Tijdens de break-out sessies, die verspreid plaatsvonden over de dag, was het de beurt aan onze netwerkleveranciers HPE Aruba Networking, Extreme Networks, Fortinet, Juniper Networks en Huawei. Met relevante praktijkvoorbeelden lieten zij zien hoe hun netwerkoplossingen bijdragen aan een efficiëntere en groenere netwerkinfrastructuur.

In een nieuw jasje

Om een grotere groep relaties te kunnen ontvangen en de informatievoorziening naar een hoger niveau te tillen, is onze evenement locatie Wentzo Meetz flink verbouwd. Met als resultaat ruime en modern ingerichte presentatieruimtes en een vernieuwd netwerkplein. Ook in het programma waren een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo verwelkomden we bijvoorbeeld Blyott als innovatiepartner en verzorgde onze Netwerk Specialist Joël de hele dag diverse Smart IoT demo’s.

‘Leerzaam, gezellig en relevant’

Dat we ook dit jaar de juiste (technische) snaar wisten te raken, bleek wel uit de reacties van de aanwezigen. Zij gaven aan Wentzo Connect ‘23 als leerzaam, gezellig en relevant te hebben ervaren. De nieuwe technieken die tijdens de sessies en op het netwerkplein werden gedemonstreerd, bestempelden ze als zeer interessant. Bovendien vonden de bezoekers de ontmoet- en ontspanmogelijkheden tijdens de uitgebreide culinaire afsluiting erg waardevol.

Nagenieten van Wentzo Connect ‘23?

Kon je niet aanwezig zijn of wil je de dag nog eens herbeleven? Dan hebben we een mooie video voor je.

Wentzo Connect ‘24

Leuk nieuws: de datum voor Wentzo Connect ’24 is ook bekend! Op donderdag 10 oktober 2024 vindt de volgende editie plaats. Reserveer hier alvast je plekje.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]