Wentzo Connect ’23 een groot succes!

Nieuws
Gepubliceerd op 01-11-2023
Wentzo slogan connect to make a difference

De tweede editie Wentzo Connect was wederom een groot succes! Tijdens ons relatie event, dat plaatsvond op donderdag 12 oktober, inspireerden we ruim 140 aanwezigen om hun netwerkinfrastructuur nog slimmer en duurzamer in te zetten.

Het thema van Wentzo Connect ’23 was ‘Smart Networking & Sustainability’. Dit vormde het vertrekpunt voor alle presentaties en de demo’s op het netwerkplein. We trapten de dag af met een aantal boeiende keynotes, waaronder die van onze klant Koninklijke Jaarbeurs. Namens Jaarbeurs verzorgde General IT Manager Teun Schermerhorn een presentatie rondom hun duurzaamheidsvisie ‘Ons (IT) licht op morgen’. Ook innovatiepartner EnOcean kreeg het podium; Niels Ernst, Sales Director bij EnOcean liet zien hoe zij met waardevolle data energiebesparende IoT technologie mogelijk maken.

Tijdens de break-out sessies, die verspreid plaatsvonden over de dag, was het de beurt aan onze netwerkleveranciers HPE Aruba Networking, Extreme Networks, Fortinet, Juniper Networks en Huawei. Met relevante praktijkvoorbeelden lieten zij zien hoe hun netwerkoplossingen bijdragen aan een efficiëntere en groenere netwerkinfrastructuur.

In een nieuw jasje

Om een grotere groep relaties te kunnen ontvangen en de informatievoorziening naar een hoger niveau te tillen, is onze evenement locatie Wentzo Meetz flink verbouwd. Met als resultaat ruime en modern ingerichte presentatieruimtes en een vernieuwd netwerkplein. Ook in het programma waren een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo verwelkomden we bijvoorbeeld Blyott als innovatiepartner en verzorgde onze Netwerk Specialist Joël de hele dag diverse Smart IoT demo’s.

‘Leerzaam, gezellig en relevant’

Dat we ook dit jaar de juiste (technische) snaar wisten te raken, bleek wel uit de reacties van de aanwezigen. Zij gaven aan Wentzo Connect ‘23 als leerzaam, gezellig en relevant te hebben ervaren. De nieuwe technieken die tijdens de sessies en op het netwerkplein werden gedemonstreerd, bestempelden ze als zeer interessant. Bovendien vonden de bezoekers de ontmoet- en ontspanmogelijkheden tijdens de uitgebreide culinaire afsluiting erg waardevol.

Nagenieten van Wentzo Connect ‘23?

Kon je niet aanwezig zijn of wil je de dag nog eens herbeleven? Dan hebben we een mooie video voor je.

Wentzo Connect ‘24

Leuk nieuws: de datum voor Wentzo Connect ’24 is ook bekend! Op donderdag 10 oktober 2024 vindt de volgende editie plaats. Reserveer hier alvast je plekje.

Wentzo collega Mathieu Haak neemt de Huawei MSP award for innovation green and energy-saving in ontvangst
Nieuws

Internationale duurzaamheid- en innovatie award voor Wentzo

Tijdens het Huawei Network Summit 2023 heeft Wentzo de ‘MSP Award for Innovation: Green and Energy-saving’ ontvangen! Daarnaast mochten we […]
Gemeente Leiden publicroam
Nieuws

Gemeente Leiden stapt over naar publicroam

Dit artikel is op vrijdag 22 september 2023 als persbericht gepubliceerd door de gemeente Leiden. Wentzo verzorgt al enige jaren […]
Reino en Martijn Wentzel rijden op een step door het pand van Wentzo
Nieuws

Een drieluik van toewijding

Dit artikel is geschreven door ITchannelPro.  De Nederlandse netwerkspecialist Wentzo pakt de dingen net iets anders aan dan de meeste […]
SIVON Kiest Wentzo Als Network As A Service Partner, foto van het tekenmoment Paul Zevenbergen namens SIVON en Martijn Wentzel namens Wentzo.
Nieuws

SIVON kiest Wentzo als Network as a Service partner

SIVON, de ICT coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service […]