Wentzo Aerohive Benelux Partner of the Year!

Nieuws
Gepubliceerd op 24-02-2017
Wentzo slogan connect to make a difference

Dat 2016 een succesvol jaar was voor Wentzo Wireless blijkt wel uit de gewonnen awards. Zo vielen wij tijdens de jaarlijkse Aerohive Xperience Day maar liefst vier keer in de prijzen, met als hoogtepunt (wederom) de benoeming van Benelux Partner Of The Year! Value added distributeur en jarenlange partner Nextel beloonde ons daarnaast met de felbegeerde Aerohive Champion award.

Net zoals vorig jaar organiseerde Aerohive de Benelux Xperience Day in Nederland. Naast het tonen van toekomstplannen keek deze aanbieder van draadloze netwerkapparatuur samen met haar partners terug op de prestaties van afgelopen jaar. Mede dankzij de vruchtbare samenwerking met Wentzo bleek 2016 geslaagd. Het partnership met Wentzo werd extra onderstreept door de uitreiking van vier awards.

Grootste partner én beste project van de Benelux

Het hoogtepunt van de Xperience Day was de uitreiking van de Partner of the Year voor Wentzo. Deze onderscheiding werd overhandigd door Senior Vice President Tom Wilburn. Wentzo ontving de award vanwege de omzetgroei, technische kennis en het aanbieden van innovatieve netwerkoplossingen. Eén van die oplossingen werd extra belicht: het project bij zorggroep Amerpoort werd beoordeeld als het beste project van het jaar! Wentzo gaat de komende maanden bij meer dan 200 Amerpoort locaties metingen uitvoeren. Ook ontving Wentzo twee individuele awards, naast de ‘Killer Bee Award’ ontvingen wij een prijs voor de positieve marketingsamenwerking rondom klantevenementen en de drukbezochte hands-on workshops.

Nextel Aerohive Champion Award

Niet alleen bij Aerohive zelf, maar ook bij partner Nextel vielen we in de prijzen. Tijdens de uitreiking van de ‘Nextel Telecom- en Data Awards 2016’ ontving Martijn Wentzel uit handen Algemeen Directeur Ed Jans de ‘Aerohive Champion Award’. Nextel koos voor Wentzo vanwege onze totaaloplossingen voor klanten binnen acht verschillende branches.

WiFi specialist, ook in 2017

Ook in 2017 streeft Wentzo samen met haar klanten en partners weer naar de meest excellente WiFi oplossingen. Vanuit ons merkonafhankelijke karakter doen wij dit niet alleen met producten van Aerohive, maar bestaat ons merkenportfolio ook uit andere A-merken zoals HPE/Aruba, Ruckus, Cisco, en Lancom. Daarmee zijn we onder andere actief in de sectoren onderwijs, zorg, hospitality, retail en logistics.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]