Upgrade uw WiFi netwerk en ontvang tot €100,- retour per access point!

Nieuws
Gepubliceerd op 14-03-2017
Wentzo slogan connect to make a difference

Maakt u momenteel gebruikt van een HPE MSM WiFi netwerk? Informeer dan naar onze upgrade actie. In samenwerking met HPE/Aruba hebben wij namelijk de volgende aantrekkelijke actie: upgrade uw WiFi netwerk naar de nieuwste 802.11ac Wave2 standaard en ontvang tot €100,- retour op uw huidige MSM access point. Bovendien steunt u hiermee een goed doel!

End-Of-Sale HPE MSM portfolio

Met de overname van Aruba Networks door Hewlett Packerd Enterprise begin 2015, is de ontwikkeling van de HPE MSM lijn ten einde gekomen. Ook is deze productlijn End-Of-Sale (EOS) verklaard, dat betekent dat er binnenkort geen updates meer mogelijk zijn voor de access points in uw netwerk. Daarnaast vindt binnen alle sectoren een enorme toename plaats van het aantal WiFi gebruikers, het aantal devices en applicaties. Dit zorgt voor een steeds meer gespannen en complexe WiFi infrastructuur: uw huidige HPE MSM 802.11n access points staan onder druk. Hierdoor ontstaat de vraag naar access points die de komende jaren bestand zijn tegen deze ontwikkelingen.

802.11ac Wave2 access points

De oplossing komt in de vorm van Aruba 802.11ac Wave2 access points. Upgraden van 802.11n naar de 802.11ac standaard betekent een veiliger en nóg sneller WiFi netwerk. Bovendien functioneert 802.11ac apparatuur vele malen efficiënter: het batterijvermogen neemt toe met meer dan 30%. Binnen de 802.11ac standaard onderscheidt Wave2 zich van Wave1 vooral wanneer we kijken naar netwerkefficiency en prestatievermogen. Kiest u voor de nieuwe Wave2 standaard? Dan geniet u de komende jaren zorgeloos van een optimaal functionerend WiFi netwerk.

Upgrade met flinke korting en steun een goed doel!

In samenwerking met HPE/Aruba hebben wij een aantrekkelijke upgrade actie opgesteld: upgrade uw WiFi netwerk naar de nieuwste 802.11ac Wave2 standaard en ontvang tot €100,- retour per MSM access point! Bovendien ondersteunt u ons duurzame concept ‘Duurzame WiFi’. Wentzo zet gebruikte access points namelijk opnieuw in voor één van onze Duurzame WiFi trajecten.

Gebruik maken van deze upgrade actie?

Upgraden naar de nieuwste standaard, een flinke korting én goed doel steunen? Neem dan nu snel contact met ons op! Deze actie loopt nog tot en met 31 mei 2017. Vul onderstaand contactformulier in, stuur een e-mail naar advies@WiFi.nl, of bel ons op telefoonnummer 0577-460008. Vragen over deze upgrade actie? Veel antwoorden vindt u bij onze veelgestelde vragen.

 

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]