Team Wentzo zit niet stil

Nieuws
Gepubliceerd op 07-07-2020
Wentzo slogan connect to make a difference

De zomervakanties zijn in aantocht, maar van rust is er momenteel geen sprake! De werkweken van onze collega’s zijn goed gevuld en de nieuwe projecten dienen zich gelukkig volop aan. Momenteel voeren we grote netwerkprojecten uit bij HVO Querido, Libra Revalidatie en Audiologie, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Esprit Scholen.

HVO Querido

Begin 2020 zijn we geselecteerd als WiFi as a Service partner voor HVO Querido. Deze organisatie biedt opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten aan op meer dan 50 locaties in de regio Amsterdam. De coronacrisis vertraagde de uitvoering van dit project, maar momenteel is team Wentzo druk doende om alle locaties te voorzien van een hoogwaardig WiFi netwerk voor zowel de organisatie als haar cliënten.

 

Libra Revalidatie en Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Zij doen dit vanuit locaties in Weert, Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden en voor al deze locaties realiseert Wentzo deze periode een hoogwaardig LAN en WiFi netwerk inclusief Network Access Control oplossing.

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Namens de gemeenten Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden en Hoeksche Waard, met in totaal zo’n 437.000 inwoners, voeren ze verschillende taken uit op het gebied van crisisbeheersing, rampenbestrijding, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening. Wentzo levert voor alle 35 locaties een WiFi as a Service abonnement en verzorgt hier ook de bekabeling.

Esprit Scholen

Voor een groot deel van de Esprit Scholen was Wentzo al jaren de netwerkpartner. Sinds januari 2020 zijn we voor alle 14 locaties volledig verantwoordelijk voor het netwerk incl. WiFi, LAN en firewalling. De netwerken op deze locaties zijn afgelopen half jaar op een uniform niveau gebracht en voor nieuw- en verbouwlocaties realiseert Wentzo momenteel een excellent netwerk.

 

Daarnaast horen we deze periode of een aantal andere grote projecten doorgang mag krijgen. Uiteraard lees je daar meer over aankomende tijd!

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]