Partners Wentzo opnieuw Leaders in Gartner Quadrants

Nieuws
Gepubliceerd op 22-12-2021

Jaarlijks publiceert onafhankelijk onderzoeksbureau Gartner haar Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek beschrijft zij daarin de markttrends van technologie fabrikanten, waaronder fabrikanten van netwerktechnologie. Opvallend resultaat: alle Wentzo partners zijn dit jaar wederom geclassificeerd als Leader!

In haar Magic Quadrants positioneert Gartner de diverse spelers in een specifiek segment in vier verschillende posities: leiders, uitdagers, visionairs en niche spelers. Daarbij baseert Gartner zich op diverse analyses, maar bijvoorbeeld ook op klantreviews. In het kwadrant is op de Y-as het vermogen om te ontwikkelen opgenomen en op de X-as de volledigheid van de visie van desbetreffende fabrikant. Het behoeft geen uitleg dat iedere fabrikant ernaar streeft om een plekje in het Leaders segment te bemachtigen!

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is absoluut marktleider in wired en wireless netwerkoplossingen. De samenwerking tussen Aruba en Wentzo gaat al vele jaren terug en we delen veel dezelfde kernwaarden zoals het leveren van hoge kwaliteit, focus op lange termijn relaties en persoonlijk contact. Wentzo beschikt al jaren over de Platinum partnerstatus. Bovendien zijn we Partner Branded Support partner en Managed Service Partner van Aruba.

  • Dit jaar is Aruba voor de 16e(!) keer benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Infrastructure.
  • Ook is Aruba in combiniatie met Silver Peak benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for the WAN Edge Infrastructure.

Extreme Networks

Het huidige WLAN portfolio van Extreme kent grotendeels haar oorsprong in de oplossingen van Aerohive Networks. Deze WiFi vendor werd in 2019 volledig opgenomen in Extreme Networks. Daarmee biedt Extreme een compleet en vernieuwend portfolio voor het gehele netwerk, van core tot edge. Wentzo beschikt over de allerhoogste partnerstatus bij Extreme en is één van de weinige Black Diamond partners van Nederland.

  • In 2021 is Extreme Networks voor de derde keer benoemd tot Leader in het Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

 

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende leverancier van netwerk firewalls en diverse daaraan verwante security oplossingen. De fabrikant ontwikkelt haar producten in-house en heeft daardoor 100% controle over het ontwerp van haar producten. Dankzij een goede samenwerking heeft Wentzo ook bij Fortinet een hoge partnerstatus.

  • Fortinet is dit jaar voor de 12e keer benoemd tot Leader in Magic Quadrant voor Network Firewalls.
  • Daarnaast is Fortinet voor de tweede keer benoemd tot Leader in het Magic Quadrant van WAN Edge Infrastructure.

Alleen werken met A-merken

Voor team Wentzo is het een hele bewuste keuze om enkel met A-merken te werken. We borgen hiermee de kwaliteit en continuïteit van onze oplossingen voor onze klanten.

Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden voor jouw netwerk? Bel of mail ons!

Wentzo Connect 22 - groots en geslaagd

Wentzo Connect ’22: groots en geslaagd!

We kijken terug op een geslaagd relatie event rondom het thema secure networking. Afgelopen donderdag 10 november deden meer dan […]

Levertijden en prijswijzigingen

Wat hebben je nieuwe zithoek, je pas bestelde elektrische bolide en het nieuwe netwerk voor je organisatie gemeen? Inderdaad: alle […]
Wentzo SURFwireless

SURF continueert SURFwireless dienstverlening met Wentzo

De door SURF uitgeschreven Europese aanbesteding voor een WiFi as a Service partner is gewonnen door Wentzo. De onderwijs IT […]

Juniper Wired & Wireless Wednesday

Weten hoe proactief netwerkbeheer werkt en welke praktische gebruikersvoordelen en financiële voordelen je kunt realiseren met de Mist oplossing van […]