Partners Wentzo opnieuw Leaders in Gartner Quadrants

Nieuws
Gepubliceerd op 22-12-2021

Jaarlijks publiceert onafhankelijk onderzoeksbureau Gartner haar Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek beschrijft zij daarin de markttrends van technologie fabrikanten, waaronder fabrikanten van netwerktechnologie. Opvallend resultaat: alle Wentzo partners zijn dit jaar wederom geclassificeerd als Leader!

In haar Magic Quadrants positioneert Gartner de diverse spelers in een specifiek segment in vier verschillende posities: leiders, uitdagers, visionairs en niche spelers. Daarbij baseert Gartner zich op diverse analyses, maar bijvoorbeeld ook op klantreviews. In het kwadrant is op de Y-as het vermogen om te ontwikkelen opgenomen en op de X-as de volledigheid van de visie van desbetreffende fabrikant. Het behoeft geen uitleg dat iedere fabrikant ernaar streeft om een plekje in het Leaders segment te bemachtigen!

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is absoluut marktleider in wired en wireless netwerkoplossingen. De samenwerking tussen Aruba en Wentzo gaat al vele jaren terug en we delen veel dezelfde kernwaarden zoals het leveren van hoge kwaliteit, focus op lange termijn relaties en persoonlijk contact. Wentzo beschikt al jaren over de Platinum partnerstatus. Bovendien zijn we Partner Branded Support partner en Managed Service Partner van Aruba.

  • Dit jaar is Aruba voor de 16e(!) keer benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Infrastructure.
  • Ook is Aruba in combiniatie met Silver Peak benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for the WAN Edge Infrastructure.

Extreme Networks

Het huidige WLAN portfolio van Extreme kent grotendeels haar oorsprong in de oplossingen van Aerohive Networks. Deze WiFi vendor werd in 2019 volledig opgenomen in Extreme Networks. Daarmee biedt Extreme een compleet en vernieuwend portfolio voor het gehele netwerk, van core tot edge. Wentzo beschikt over de allerhoogste partnerstatus bij Extreme en is één van de weinige Black Diamond partners van Nederland.

  • In 2021 is Extreme Networks voor de derde keer benoemd tot Leader in het Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

 

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende leverancier van netwerk firewalls en diverse daaraan verwante security oplossingen. De fabrikant ontwikkelt haar producten in-house en heeft daardoor 100% controle over het ontwerp van haar producten. Dankzij een goede samenwerking heeft Wentzo ook bij Fortinet een hoge partnerstatus.

  • Fortinet is dit jaar voor de 12e keer benoemd tot Leader in Magic Quadrant voor Network Firewalls.
  • Daarnaast is Fortinet voor de tweede keer benoemd tot Leader in het Magic Quadrant van WAN Edge Infrastructure.

Alleen werken met A-merken

Voor team Wentzo is het een hele bewuste keuze om enkel met A-merken te werken. We borgen hiermee de kwaliteit en continuïteit van onze oplossingen voor onze klanten.

Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden voor jouw netwerk? Bel of mail ons!

Gemeente Leiden publicroam
Nieuws

Gemeente Leiden stapt over naar publicroam

Dit artikel is op vrijdag 22 september 2023 als persbericht gepubliceerd door de gemeente Leiden. Wentzo verzorgt al enige jaren […]
Reino En Martijn Wentzel Buiten Een Drieluik Van Toewijding
Nieuws

Een drieluik van toewijding

Dit artikel is geschreven door ITchannelPro.  De Nederlandse netwerkspecialist Wentzo pakt de dingen net iets anders aan dan de meeste […]
SIVON Kiest Wentzo Als Network As A Service Partner, foto van het tekenmoment.
Nieuws

SIVON kiest Wentzo als Network as a Service partner

SIVON, de ICT coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service […]
Nieuws

In herinnering: Bas de Boer

“Een gewaardeerde collega en vooral een mooi mens is niet meer. We gaan hem enorm missen!” Verdrietig, maar met hele […]