Managed Service Provider Award voor Wentzo!

Nieuws
Gepubliceerd op 07-06-2017
Wentzo slogan connect to make a difference

Tijdens het Aerohive EMEA Partner Event in Lissabon ontving Wentzo Wireless een prestigieuze prijs. Aerohive benoemde ons namelijk tot Top Managed Service Provider voor de regio Europa! Een beloning voor onze WiFi as a Service dienst, waar we enorm trots op zijn.

De award voor Top MSP 2016 werd overhandigd door Aerohive’s Vice President regio EMEA Mark Powley en Senior Vice President Tom Wilburn. Namens Wentzo waren Commercieel Directeur Martijn Wentzel en Sales Consultant Klaas-Jan van Roekel aanwezig om deze mooie prijs trots in ontvangst te nemen.

Jarenlang Aerohive Partnership

Het partnership tussen Aerohive en Wentzo ontstond in 2010. Als merkonafhankelijk WiFi specialist ontdekte Wentzo al vroeg het onderscheidende vermogen van Aerohive. Zo onderscheidt het merk zich door de lineaire schaalbaarheid, beheersbaarheid dankzij de Aerohive HiveManager en de uitgebreide API koppelingsmogelijkheden. Dit maakt dit merk ideaal inzetbaar binnen ons WaaS concept. Onze succesvolle samenwerking leidde tot mooie klantreferenties en vormde bijvoorbeeld de basis voor de gewonnen aanbesteding van SURFwireless, de WaaS oplossing voor alle onderzoek- en onderwijsinstellingen in Nederland.

Voortrekkersrol in de Benelux

Aerohive is trots op het feit dat Wentzo reeds enige jaren een voorname channel partner is. Zo zegt Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux bij Aerohive: “Deze Europese MSP award benadrukt het innovatieve karakter van Wentzo’s business modellen, met name het succesvolle Wentzo WaaS concept en de voortrekkersrol die wij daarin met onze Benelux regio vervullen. In een veranderende wereld die steeds meer draait om services zijn dit de concepten die wij met onze MSP award willen belonen. Van harte gefeliciteerd Wentzo Wireless!”

Over onze WaaS dienstverlening

Wentzo was in 2011 de eerste netwerkspecialist die WiFi als een dienst aanbood. Dankzij een flexibel abonnement hoeft een organisatie geen kapitaalinvestering te doen voor een hoogwaardige WiFi infrastructuur. Onze WaaS oplossing baseren wij op diverse A-merken, waarbij we altijd de selectie maken op basis van uw wensen en situatie. Bovendien levert Wentzo tal van innovatieve diensten die optimaal aansluiten op haar WaaS oplossing. Benieuwd naar de WiFi as a Service mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]