Juniper Wired & Wireless Wednesday

Nieuws
Gepubliceerd op 06-05-2022
Wentzo slogan connect to make a difference

Weten hoe proactief netwerkbeheer werkt en welke praktische gebruikersvoordelen en financiële voordelen je kunt realiseren met de Mist oplossing van Juniper? Meld je dan aan voor de online Juniper Wired en Wireless Wednesday op 18 mei. Tijdens deze Nederlandstalige online sessie krijg je een uitgebreide live demo waarin je de mogelijkheden van de Mist oplossing van Juniper leert kennen. Binnen een uurtje ben je helemaal bijgepraat.

Thema’s Wired & Wireless Wednesday

Thema’s die aan bod komen tijdens deze online sessie op 18 mei:

  • Kennismaking Mist oplossing;
  • Live demo;
  • Hoe het Mist cloud platform schaalbaarheid, redundantie en innovatie combineert;
  • Eenvoudig toevoegen van locatiebepaling in je netwerk;
    Diverse use cases.

Juniper heeft een breed scala aan klanten, van klein lokaal tot groot internationaal. De online sessie biedt je dé mogelijkheid om erachter te komen waarom organisaties als Brabant Zorg kiezen voor de Mist oplossing van Juniper.

Ja ik meld mij aan voor de Wired & Wireless Wednesday op 18 mei

Vul je gegevens in op de aanmeldpagina van Juniper en je bent erbij!

Praktische informatie

Deze online sessie is geheel Nederlandstalig en duurt ongeveer één uur. Na aanmelding van de sessie ontvang je van Juniper de bevestiging en de link om de sessie te volgen. De Wired & Wireless Wednesday start om 10.00.

Juniper leider in Magic Quadrant Gartner

Juniper wordt door Gartner gezien als leider in het 2021 Magic Quadrant voor LAN en WLAN en in het 2022 Magic Quadrant for Indoor Location Services. De leiderspositie bij Indoor Location Services is bijvoorbeeld behaald doordat de access points van de Juniper oplossing geïntegreerde vBLE array gebruikt, waardoor geen overlay netwerk meer nodig is.

Onderzoeksbureau Gartner publiceert jaarlijks diverse Magic Quadrants. Gebaseerd op marktonderzoek worden markttrends van technologie fabrikanten beschreven. Diverse spelers in de markt worden per segment in vier verschillende posities geplaatst: leiders, uitdagers, visionairs en niche spelers. Natuurlijk streeft elke speler ernaar een leiderspositie te bemachtigen.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]