Geslaagde Wentzo workshop Aruba Networks

Nieuws
Gepubliceerd op 10-10-2016
Wentzo slogan connect to make a difference

Afgelopen donderdag 6 oktober, organiseerde Wentzo Wireless wederom een hands-on workshop. Deze keer samen met HPE Aruba Networking. Deelnemers kregen een update van het Aruba portfolio, maakten uitgebreid kennis met managementtool Airwave en configureerden hun eigen 802.11n access point AP103. De aanwezigen beoordeelden de workshop gemiddeld met een 8,7!

Bert Enserink, proces developer bij Wentzo, trapte af en nam de aanwezigen mee in netwerk- en WiFi trends die Wentzo signaleert. Enserink: “Als dé WiFi specialist moet je continu innoveren en inspelen op ontwikkelingen binnen de markt en bij de eindklant. ‘Goed WiFi’ klinkt simpel maar bestaat uit een heleboel belangrijke componenten. Leuk om de deelnemers een stukje van onze expertise te laten zien!”

Enthousiast

Vervolgens nam Erik van der Noordt, sales engineer bij Aruba Networks, het stokje over en deelde de nieuwste productontwikkelingen van Aruba. Van der Noordt kijkt terug op een geslaagd evenement. “Geweldig om na afloop de enthousiaste reacties te zien en horen. De eenvoud van de Aruba oplossing wordt nogmaals onderstreept doordat ook deelnemers zonder netwerkachtergrond snel en eenvoudig een draadloos netwerk in de lucht brengen.”

“Begripvolle begeleiding”

De deelnemers van onze workshops zijn voornamelijk medewerkers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van het bedrijfsnetwerk. Ondanks de diversiteit aan achtergronden, was de workshop voor iedereen een succes. De deelnemers ontvingen een persoonlijke handleiding waarmee zij onder professionele begeleiding de verschillende configuratieopdrachten uitvoerden. Dit bleek een goede zet, zo bevestigt Anton Megens, ICT verantwoordelijke bij Digidact. “De goede als ook begripvolle begeleiding (voor de mindere diehard techno’s) moeten jullie handhaven. Als dat de volgende keer weer lukt, dan slaagt ieder onderwerp.”

Security kennissessie

Die volgende keer duurt niet lang meer. Naast hands-on workshops organiseren wij ook kennissessies waarin wij onderwerpen uitlichten die spelen bij onze eindklanten. Op donderdag 27 oktober a.s. organiseert Wentzo daarom een security management kennissessie waarbij drie securitypartners tips en tricks delen over het omgaan met de beveiliging van uw netwerk. Vragen over onze evenementen? Mail naar marketing@wifi.nl.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]