Extreme Networks Black Diamond Partner!

Nieuws
Gepubliceerd op 14-07-2021
Wentzo slogan connect to make a difference

Team Wentzo beschikte al over de hoogste Extreme Networks partnerstatus (Diamond), maar doet daar nog een schepje bovenop door de Black Diamond specialisatie te behalen!

Dit speciale programma is door Extreme Networks ontworpen om een ​​exclusieve groep partners te erkennen voor hun toewijding aan Extreme. Voorwaarde hiervoor is dat een partner voldoet aan alle programmavereisten waaronder drie Extreme Master specialisaties. De Black Diamond status is een bevestiging van Extreme dat Wentzo op het hoogste niveau gecertificeerd is voor de verschillende oplossingen van Extreme Networks.

“Extreme biedt een end to end cloud networking portfolio en Wentzo is bijzonder goed in staat om dit te vertalen naar passende oplossingen voor haar klanten”

– Maurice Riksen, partner account manager Extreme Networks.

Mooie stap in partnership

Maurice Riksen, partner accountmanager van Extreme Networks ziet het behalen van deze specialisatie als een mooie stap, passend in het partnership tussen Wentzo en Extreme: “Extreme biedt een end to end cloud networking portfolio en Wentzo is bijzonder goed in staat om dit te vertalen naar passende oplossingen voor haar klanten. Het behalen van deze master bewijst de kennis en kunde die aanwezig is, waar onze gezamenlijke eindklanten van profiteren!”.

Hoog commitment en kennisniveau

Ook Martijn Wentzel, algemeen directeur van Wentzo, is enthousiast over deze stap en de samenwerking. “Ons team heeft opnieuw laten zien dat er een hoog commitment en kennisniveau aanwezig is en dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking, maar belangrijker: voor een excellente dienstverlening bij onze klanten!”.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]