Contact met Wentzo: nu ook online chatten!

Nieuws
Gepubliceerd op 02-12-2016
Wentzo slogan connect to make a difference

Als klant wilt u zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. U wilt de juiste persoon binnen onze organisatie spreken en de gewenste informatie ontvangen. Wentzo Wireless kijkt daarom continu naar manieren om nóg beter bereikbaar te zijn. Daarom kunt u vanaf nu ook met ons chatten!

Als u de afgelopen dagen onze website bezocht, dan viel het u waarschijnlijk op dat er rechtsonder een chatvenster in beeld is. Door te klikken op dit venster start u de conversatie met één van onze Sales Consultants. Zij voorzien u tijdens kantooruren (08:00 tot 17:00 uur) graag snel van antwoord. Leidt het chatgesprek tot een aanvraag of moet onze collega iets voor u uitzoeken? Dan zal de Sales Consultant om uw contactgegevens vragen. U kunt het chatgesprek telefonisch of via de mail vervolgen. Buiten kantoortijden kunt u een bericht achterlaten via het chatvenster, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Support

Heeft u vragen over de prestaties van uw netwerk, eventuele storingen of andere netwerkproblemen? Dan helpt onze supportdesk u graag. Onze supportafdeling bereikt u via het rechtstreekse telefoonnummer 0577-463232. Houdt u uw supportcode bij de hand als u contact met ons opneemt? Kijk op onze supportpagina voor meer informatie over onze supportmogelijkheden.

Sociale media

Wentzo is bovendien actief op social media. Zo delen wij bijvoorbeeld nieuws over WiFi ontwikkelingen in de markt, aankomende evenementen en acties via LinkedIn, Facebook en Twitter. Klik op één van deze media, of abonneer op ons YouTube kanaal. Zo blijft u ons volgen, reageren en met ons in gesprek blijven!

Mist u nog iets?

Op onze contactpagina vindt u het Wentzo contactformulier en onze algemene contactgegevens. Door alle bovengenoemde contactmogelijkheden denken wij u een goede oplossing te bieden. Mist u een communicatiekanaal, of kunt u ons toch moeilijk bereiken? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar marketing@wifi.nl.

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]