1560 euro voor Stichting Kinderen van de Voedselbank

Nieuws
Gepubliceerd op 29-01-2021
Wentzo slogan connect to make a difference

Eind 2020 kwamen we samen met onze klanten in actie tegen kinderarmoede. Maar liefst 156 relaties speelden de Wentzo Feestdagen Quiz. Dat resulteert in een mooie gift van €1560,- voor Stichting Kinderen van de Voedselbank! Daarnaast hebben we drie winnaars verrast met een dinerbon bij een restaurant naar keuze. Dat is nog eens een goede start van 2021!

Was jij één van de deelnemers aan de quiz? Heel erg bedankt! Jij hebt daarmee bijgedragen aan onze missie: van betekenis zijn. Wentzo doneert het bedrag aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Deze stichting zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan. Ze richt zich hierbij op kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank. Deze kinderen kunnen vaak geen nieuwe kleding kopen of hun verjaardag niet vieren. Dankzij Stichting Kinderen van de Voedselbank krijgen de kinderen twee keer per jaar nieuwe kleding en schoenen. Ook ontvangen ze op hun verjaardag een pakket met een cadeau en alle benodigdheden voor een leuk kinderfeestje.

“Met dit bedrag kunnen we 31 kinderen een verjaardagspakket geven,
zo kunnen ze onbezorgd hun verjaardag vieren!”

– Maurice van der Ven, voorzitter Stichting Kinderen van de Voedselbank

Verjaardagspakketten

“Met €1560,- kunnen we 31 verjaardagspakketten uitdelen aan kinderen die normaal geen verjaardag kunnen vieren”, vertelt Maurice van der Ven, voorzitter van de stichting. “In dit pakket vinden zij alles voor een hele fijne dag: ze krijgen een mooi cadeau voor zichzelf, een traktatie voor mee naar school en voldoende materialen om een feestje te vieren met zeker tien kinderen. Op deze manier is een verjaardag voor ieder kind een feestdag!”.

“De stichting heeft in 2020 bijna 18.000 kinderen ondersteund, bijna allemaal met twee pakketten per jaar. Kinderen die maatschappelijk worden uitgesloten, omdat ze er net even iets anders uitzien qua kleding, worden door onze pakketten weer opgenomen in de groep. Ze krijgen het gevoel eindelijk eens niet onder te doen aan de rest. Als wij een kind weer een positief gevoel kunnen geven, dan hebben wij ons doel bereikt.”

Winnaars

Naast de stichting hebben we ook drie winnaars verrast met een riante dinerbon. De bon van €250,- ging naar Peter Schep, Manager ICT & Informatiemanagement bij PCOU Willibrord. Hij had de meeste antwoorden goed en scoorde bovendien de snelste tijd. “Super leuk, daar gaan we samen met het team een leuke avond van maken zodra de maatregelen het toe laten”, is zijn reactie. Jan -Willem Koppenberg, functioneel beheerder bij Audax, werd verrast met de dinerbon van €150,-. “Na een weekje vakantie was ik zeer aangenaam verrast met het bericht dat ik de tweede prijs heb gewonnen bij de Wentzo Feestdagen Quiz! Mijn echtgenote Laura en ik gaan hier, zodra het weer kan en mag, met veel genoegen van genieten. Mijn hartelijke dank aan Wentzo voor het organiseren van deze originele en leuke quiz!”. De bon van €75,- ging naar het zuiden van het land en wel naar Diana Nijssen, accountmanager bij Unilogic in Sittard. Ook zij is erg blij met de prijs en heeft de waardebon inmiddels in ontvangst mogen nemen.

 

Carmelcollege medewerkers staan samen met Wentzo en HPE Aruba Networking collega's geposeerd voor de ingang van een onderwijslocatie.
Nieuws

Carmelcollege kiest voor Wentzo als NaaS partner

Stichting Carmelcollege, één van de grootste voortgezet onderwijsbesturen van Nederland, heeft Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Wentzo […]
IBP FO Scanner wordt uitgevoerd door een Wentzo specialist in een patchkast.
Nieuws

Primeur: scannen of je voldoet aan normenkader IBP FO

Wentzo introduceert als eerste in Nederland een scanner die controleert in welke mate een schoolnetwerk afwijkingen vertoont van het Normenkader […]
Nieuws

Opnieuw al onze netwerk leveranciers leaders in Gartner Magic Quadrant

Onderzoeksbureau Gartner publiceerde onlangs haar jaarlijkse Magic Quadrants. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden hierin technologische markttrends beschreven en netwerkleveranciers […]
Een Wentzo collega staat met iemand van Het Concertgebouw in de Grote Zaal en laat de resultaten van de Site Survey op zijn laptop zien
Nieuws

Zo voeren wij een Site Survey uit

Met een Site Survey kijken we vooraf waar we de access points moeten plaatsen. In deze video legt collega Robert […]