Gastvrij Internet: U maakt de dienst uit!

Een WiFi netwerk waarbij ú het voor het zeggen heeft. Dat is Gastvrij Internet van Wentzo Wireless. Zonder investering bepaalt u de tarieven voor uw gasten of biedt u het internetgebruik gratis aan. Bijhorende hospitality services, zoals accountuitgifte of een helpdesk, stelt u naar eigen inzicht samen. Hierdoor sluit uw internetvoorziening naadloos aan op uw ideeën van gastvrijheid!

Een hand houdt een kabel vast bij een patchkast
Wentzo slogan connect to make a difference

Internet op uw manier

Het uitgangspunt voor Gastvrij Internet zijn úw specifieke wensen en ideeën. Wentzo is de dienstverlener die u ondersteunt. Zo richten wij een optimaal WiFi netwerk (WLAN) in en verzorgen alle aansluitende services zoals een gebruiksvriendelijk toegangssysteem, een professionele 24×7 helpdesk voor uw gasten en een gegarandeerde serviceopvolging. Al deze onderdelen vormen samen uw Gastvrij Internet abonnement. De precieze invulling en de duur hiervan? Die bepaalt u zelf; u maakt immers de dienst uit!

Social Media Hotspot

De voordelen van een WiFi hotel (WLAN hotel) netwerk zijn eindeloos. Niet alleen voor uw hotel, maar ook voor uw gasten. Zij verkrijgen eenvoudig toegang tot e-mail en internet en zo wordt hun verblijf nóg aangenamer. En daar profiteert u ook van. Bijvoorbeeld via onze unieke Social Media Hotspot. Klanten loggen in via hun Twitter of Facebook account en er wordt automatisch een door u gekozen bericht op hun tijdlijn geplaatst. Uiteraard bevat dat de naam en locatie van uw hotel. Dit is één van de mogelijkheden voor een intensiever gastcontact. Waardevolle e-mailadressen verzamelen, uw organisatie automatisch laten ‘liken’ of winkelbezoekers direct online berichten sturen? Het kan allemaal!

Eigen oplossing?

Bent u niet gebonden aan een provider en heeft u een WiFi netwerk in eigen beheer? Dan zijn de diensten van Gastvrij Internet minstens zo interessant! Want voldoen het beheer en de controle van het gebruik aan de huidige wettelijke eisen en hoe gastvrij is uw service momenteel? Vraag naar onze kosteloze WiFi check en laat u informeren over de meest zekere en gastvrije WiFi hotel (WLAN hotel) oplossingen.

Wentzo slogan connect to make a difference

De voordelen voor u:

Geen investering, maar abonnement
U bepaalt het tarief
Geen langlopende contracten
Ook intern WiFi (WLAN) netwerk
Dienst voldoet aan wettelijke eisen
Hoge snelheid door laatste techniek
Geen omkijken naar uw internetdienstverlening

Wentzo slogan connect to make a difference

De voordelen voor uw gasten

Gratis of eerlijk tarief voor WiFi
Betrouwbaar en snelle verbinding
Eenvoudig in gebruik
Uitgebreide betalingsmogelijkheden
Professionele 24×7 helpdesk
Toegang tot PC met printer

WiFi as a Service

Om niets aan het toeval over te laten kunt u kiezen voor een full service contract. Hiermee is uw hotel verzekerd van de allerbeste services op het gebied van beheer én onderhoud. Dat betekent: geen omkijken naar het netwerk en de meest gastvrije service voor uw gasten.

Neem contact met ons op.

In de hospitality branche hebben wij al veel hotels voorzien van een draadloos netwerk. Onder andere de Van der Valk Hotels, Hampshire en het hotelketen Golden Tulip, maar ook vijfsterrenhotel Karel V in Utrecht maakt tevreden gebruik van onze diensten.

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist