Ronde tafel: Meerwaarde voor de zorg

Ontmoeting | inspiratie | vakgenoten
Let op: het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Wentzo collega's in overleg aan een ronde tafel
Wentzo slogan connect to make a difference

Welkom op onze ronde tafel sessie

Op donderdag 13 oktober ben je van harte welkom op onze ronde tafel sessie: Meerwaarde voor de zorg. Ben je (mede) verantwoordelijk voor de IT-omgeving van jouw zorgorganisatie? Dan wil je deze ronde tafel sessie niet missen. Samen met vakgenoten ga je in gesprek om erachter te komen wat de meerwarde is voor de zorg.

Thema

Samen met onze partner Extreme Networks gaan we in op de veranderende tijden. Niet alleen systemen en eisen veranderen binnen de zorg, maar vooral ook hoe zorg geboden wordt. Hier moet het IT-netwerk op worden afgestemd. Zorg vindt steeds meer op afstand plaats en met minder personeel. Maar de connectie met patiënten willen we niet verliezen. Om dit te bewerkstelligen heb je een IT-netwerk nodig dat voldoet aan:

  • Operationele efficiëntie;
  • Ondersteuning betere beleving van patiënt/bewoner en medewerker;
  • Digitalisering en modernisering;
  • Gegevensbescherming.

Tijdens de ronde tafel sessie komen bovenstaande thema’s ruim aan bod. Door middel van praktijkcases laten we zien hoe micro-segmentering werkt binnen de zorg dankzij Private Client Groups en hoe zorg op afstand eruit ziet.

Locatie Wentzo Meetz

Deze ronde tafel sessie vindt plaats op onze unieke event locatie Wentzo Meetz, Hooiweg 23 in Garderen. Je parkeert gratis voor de deur.

De entree van het kantoor van Wentzo in Garderen

Wentzo Connect ’22 organiseren wij samen met:

Let op: het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor dit event.