Aanmelden break-out sessies

We horen graag welke presentaties je wil bijwonen

De entree van het kantoor van Wentzo in Garderen
Mathieu Haak Wentzo

Mathieu Haak

Marketing Manager
Wentzo slogan connect to make a difference

Welkom @Wentzo Connect ’23

Leuk dat je aanwezig bent bij Wentzo Connect ’23! Om je een onvergetelijke dag te bezorgen is het belangrijk dat je laat weten welke sessies je bijwoont. Ook horen we graag of je dieetwensen of een voedselallergie hebt. Bekijk de sessies en laat ons weten welke sessies je bijwoont door het formulier in te vullen.

Break-out sessies ronde 1

Huawei logo

Ronald Potharst | Product Manager

The ideal Campus Network Solution

In deze presentatie neemt Ronald Potharst je mee door het Huawei Green Campus portfolio. Hij laat zien welke duurzame kansen er liggen voor jouw organisatie. Ook komt het recent aangekondige WiFi 7 access point van Huawei aan bod.

 

Blyott Logo

Wim Verduyn | International Sales & Partner Director

Titel Track & Monitor your assets

Het doel van Blyott is om de effici├źntie van een organisatie te vergroten en haar duurzaamheidsdoelstellingen te helpen bereiken. Dit doen zij met behulp van geavanceerde lokalisatie- en monitoringtools, ondersteund door krachtige data-analyse en AI. Blyott maakt gebruik van de nieuwste BLE-technologie en de infrastructuur van WiFi BLE-leveranciers. Het resultaat? Grote besparingen. Gelukkig personeel. En een groenere planeet.

Break-out sessies ronde 2

Logo HPE Aruba Networking

Jon Howell | Smart Spaces & IoT Lead

Next Generation Location Services & IoT (Eng)

Tijdens deze break-out sessie zoomt Jon Howell in op het belang en de potentie van location based services. Jon laat je zien hoe indoor navigatie zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, maar ook welke uitdagingen er op dit moment nog zijn. Ook krijg je inzicht in de slimme mogelijkheden van IndoorAtlas, OpenLocate en de IoT kansen met Aruba access points en UXI.

Logo Extreme networks

Patrick Groot Nuelend | EMEA Solutions Architect

Navigeren naar duurzame innovatie: Het Netwerk voor ‘The Infinite Enterprise’ van de toekomst

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren. Wat is de rol van het netwerk in deze veranderende wereld en hoe kunnen slimme oplossingen helpen om de problemen van vandaag en morgen op te lossen? Aan de hand van concrete voorbeelden neemt Patrick Groot Nuelend je mee in de visie van Extreme: ‘The Infinite Enterprise van de toekomst’. Ook krijg je een een inkijkje in het innovatieplatform Living Tomorrow.

Break-out sessies ronde 3

Logo Juniper networks

Marius Venter | Senior Systems Engineer

Leverage AI today to create a simple, smart& secure network (Eng)

Vertrouw niet op PowerPoint, dat bewijzen wij in deze demo.

Logo Fortinet

Robert Tom | Systems Engineer

Smart Networking requires smart defenses

Tijdens deze awareness sessie laat Robert Tom je zien dat AI een enorme impact heeft op de wereld van cybersecurity. Onder andere dankzij de komst van ChatGPT worden scams en aanvallen steeds serieuzer, slimmer en geavanceerder. Hoe kun jij als organisatie AI-based detectie inzetten om je hier tegen te wapenen?

 

Keuze break-out sessies en dieetwensen

Naam(Vereist)
Ronde 1(Vereist)
Ronde 2(Vereist)
Ronde 3(Vereist)
Walking dinner (vanaf +-17:30)(Vereist)
Mathieu Haak Wentzo

Mathieu Haak

Marketing Manager
0611143002

Neem contact met mij op

Hidden