Support

Contact met onze servicedesk collega’s

Twee Service medewerkers van Wentzo staan achter een bureau en kijken naar de beeldschermen
Wentzo slogan connect to make a difference

Wentzo troubleshoot

Je wilt je medewerkers, gasten of cliënten voorzien van een excellent netwerk. Slecht bereik, een trage internetverbinding of een storing op het netwerk hoort daar niet bij. Deze problemen zijn vaak eenvoudig te verhelpen met troubleshooting door ons support team. Zo genieten alle netwerkgebruikers binnen no-time van een optimaal functionerend WiFi netwerk. Vanuit ons Network Operations Center (NOC) werken onze Engineers dag in dag uit, zodat het netwerk optimaal functioneert.

Contact met Wentzo Support

Onze support afdeling is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Beschik je over een supportovereenkomst? Dan kunnen wij ook ’s avonds en in het weekend ondersteuning bieden. Buiten werkdagen wordt er gevraagd om de supportcode, deze vind je in je contract. Wil je een melding maken? Bel of mail ons dan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Twee Wentzo collega's kijken naar een beeldscherm

Remote support

Bij contact met onze support afdeling kan één van onze Engineers je vragen op onderstaand icoon klikken en vervolgens ‘uitvoeren’ te kiezen. Hiermee geef je ons de mogelijkheid mee te kijken op je scherm. Geef je ID aan de betreffende medewerker en wij nemen de computer op een veilige manier over. Zo assisteren wij je bij eventuele problemen of aanpassingen.

wentzo remote support

Wentzo collega aan het werk achter zijn bureau

Ik ben (nog) geen klant

Ben je nog geen klant van Wentzo? Ook dan kunnen wij je helpen. Zodra het netwerkprobleem bij ons is gemeld proberen wij het probleem in eerste instantie op afstand (remote) voor je op te lossen. Lukt dit niet vanuit ons NOC? Dan sturen wij een Netwerk Specialist bij je langs. Wanneer je nog geen klant bent bij Wentzo zijn er kosten verbonden aan onze support werkzaamheden. Deze geven wij altijd vooraf bij je aan, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Onze klanten ontvangen standaard support ondersteuning op maat. Dit is één van de klantvoordelen bij Wentzo.


Neem contact met ons op