WiFi

Cruciaal voor al jouw bedrijfsactiviteiten

Wentzo collega's in overleg aan een ronde tafel
Wentzo slogan connect to make a difference

Gas, water, licht, WiFi

WiFi is voor iedere organisatie onmisbaar geworden. En het inregelen van een WiFi netwerk is een nauwkeurige klus. Het creëren en beheren van een betrouwbaar WiFi netwerk is de expertise van Wentzo. Of het nu gaat om het grootste distributiecentrum van Nederland of de basisschool om de hoek, onze adviseurs en specialisten maken graag het verschil om jouw draadloze netwerk optimaal te laten functioneren!

Onafhankelijke WiFi specialisten

Draadloze technologie is sinds 1999 een van onze vakgebieden. En nog altijd zijn de specialisten van Wentzo op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het gebied van WiFi. Daarbij hebben we brede kennis van oplossingen van verschillende merken. We zitten dicht op het vuur bij de fabrikanten en weten ook wat er bij hen speelt. Al onze mensen zijn gecertificeerd en kunnen je vanuit meerdere invalshoeken adviseren. Op basis van jarenlange praktijkervaring.

Twee Wentzo collega's staan in een lege ruimte. De ene staat op een trap en houd een access point vast. De andere collega kijkt op zijn laptop die hij vast heeft.

Je organisatie blijft draaien

Een draadloos netwerk moet het gewoon doen. Zonder gezeur. Want een ondeskundig ingericht WLAN leidt tot security-incidenten, uitval of onvoldoende capaciteit. Apparaten verliezen hun verbinding en gebruikers kunnen niet meer efficiënt werken. Dit gaat ten koste van de continuïteit van jouw organisatie. Het team van Wentzo kan jou helpen. Soms leidt één bezoek op locatie al tot een duidelijk advies waarmee we problemen oplossen. Maar uiteraard helpen we jouw organisatie ook bij het projectmatig begeleiden naar een volledig nieuwe oplossing.

WiFi Site Survey

Een Site Survey is de basis voor een goede WiFi oplossing. Of het nu gaat om het oplossen van knelpunten of het ontwerpen van een compleet nieuw netwerk, een gedegen Site Survey helpt jouw organisatie verder. Onze ervaren netwerkspecialisten gebruiken professionele meetapparatuur en leveren een duidelijk advies met bijhorende rapportage op.

Wentzo collega voert een site survey uit

Werken je WiFi apparaten optimaal?

Bij steeds meer organisaties zijn speciale WiFi apparaten essentieel geworden voor de dienstverlening. Denk aan een Voice over WiFi toestel binnen een zorginstelling of een handscanner in een distributiecentrum. Een goede inrichting van het WiFi netwerk en de afstemming met het apparaat is dan cruciaal. Dat is bij Wentzo in goede handen. Benieuwd of jouw WiFi apparaten in alle omstandigheden optimaal functioneren? Wentzo kan om deze in een lab-omgeving testen!

WiFi as a Service: altijd WiFi die werkt

Een betrouwbaar WiFi netwerk, helemaal nieuw of op basis van je bestaande netwerk. Geen grote investering in dure apparatuur en altijd de mogelijkheid uit te breiden of af te schalen. Adviseurs die je nuchter bijpraten over de nieuwste technologie en de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen voor je WiFi netwerk. Met WiFi as a Service van Wentzo heb je altijd WiFi die werkt!