We wensen je een fantastisch 2023!

Bedankt voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar.

De entree van het kantoor van Wentzo in Garderen
Wentzo slogan connect to make a difference

We kijken terug op een geslaagd jaar en willen je bedanken dat je hier onderdeel van was. Hieronder blikken we terug op de hoogtepunten. Ook volgend jaar staat onze hele team weer voor je klaar om er samen een fantastisch jaar van te maken!

Bekijk de hoogtepunten van 2022

Het afgelopen jaar gaven we invulling aan onze missie: Connect to make a difference. Zo mochten we weer veel klanten voorzien van een secure networking oplossing, staken we onze onze handen uit de mouwen en kropen we door de modder voor het goede doel. In de zomerperiode gingen we de grens over en realiseerden Network as a Service projecten in Frankrijk en Spanje. Ook waren we dit jaar de eerste Nederlandse organisatie met een volledig dekkend WiFi 6E netwerk. Het Wentzo team is flink uitgebreid en we vierden leuke jubileum feestjes. In oktober lanceerden we een nieuwe website en introduceerden we ons nieuwe logo. We verwelkomden een aantal nieuwe netwerk- en securitypartners en last but not least: we konden je eindelijk weer ontmoeten tijdens Wentzo Connect ’22.

Animatie van een kerstboom met de portretfoto's van alle Wentzo collega's erin.

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Van betekenis in 2022 en 2023

Traditiegetrouw steunen we in deze tijd van het jaar een goed doel. Dit jaar kiezen we voor de Voedselbank en de stichting Mensenkinderen. Op de foto hiernaast zie je René Hansma van Mensenkinderen. Hij ontvangt een cheque van team Wentzo. Ook in 2023 zullen we weer van betekenis zijn voor jou, onze medewerkers én onze medemens.

Team Wentzo overhandigt een cheque aan stichting Mensenkinderen.