Werken bij
Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

Wendy van Dam Wentzo

Wendy van Dam

HR Manager

Waarom werken bij Wentzo?

Wentzo maakt een mooie groei door; steeds meer organisaties kiezen voor onze dienstverlening. Daarom zoeken we nieuwe teamspelers. Weet jij hoe je klantverwachtingen overtreft? En klopt je hart sneller voor (netwerk)techniek die dagelijks het verschil maakt? Check dan de vacatures!

Benieuwd naar onze werkplek en de collega’s van Wentzo? In deze video geeft HR Manager Wendy je een uitgebreide rondleiding door onze organisatie. Bij elk team vertelt ze je wat we doen. Lijkt het je wat om hier ook te komen werken? Kijk dan of één van onze onderstaande openstaande vacatures goed bij je past en neem contact met ons op!

Werken Bij Wentzo

Al onze openstaande vacatures (3)

Garderen
28-40 uur
MBO

Projectmanagement ondersteuner (PMO)

Doordat Wentzo groeit in het aantal projecten én de grootte ervan, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. […]
WiFi 6E Access Point Wentzo
Garderen
32-40 uur
MBO

Netwerk Engineer

Netwerkoplossingen realiseren bij onze klanten: van bekabelingswerkzaamheden tot het uitvoeren van een meting tot het aanleggen van het netwerk: geen […]
Garderen
32-40 uur
MBO

Servicemanager Level 2

Als Servicemanager zet jij je elke dag in om het netwerk bij onze klanten op excellent niveau te houden. Dit […]

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Daarom kom je werken bij Wentzo

We heten je van harte welkom!

Wendy van Dam Wentzo

Wendy van Dam

HR Manager
0577-460008

Neem contact met mij op

Hidden