Aruba Networks

Wentzo heeft een sterk partnership met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. We hebben veel kennis van en ervaring met het volledige Aruba networking portfolio. Niet voor niets beschikken we al jaren over de hoogste (Platinum) partnerstatus. En daar profiteren onze klanten direct van!

Aruba partner Awards

Onze adviseurs, netwerkspecialisten en ons service management team is op het hoogste niveau getraind en gecertificeerd. Zij zijn daarmee in staat om je kundig te adviseren en het maximale uit de Aruba oplossingen te halen. Bovendien zijn de lijntjes met deze fabrikant zeer kort. We zijn goed geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en werken nauw samen. Zo realiseren we de meest robuuste netwerkoplossingen voor onze klanten!

Aruba networks

Wentzo maakt dankbaar gebruik van de continue kwaliteit en vele innovaties die Aruba biedt. Onafhankelijk onderzoeksbureau Gartner positioneert dit sterke merk al meer dan 10 jaar op rij als het meest vooruitstrevende merk op gebied van ‘Wired and wireless infrastructure’. Zo wordt Aruba geloofd om het zeer uitgebreide productportfolio wat allemaal vanuit één centraal managementplatform beheerd wordt. Van meerdere kleine locaties zoals een winkelketen tot aan een grote campus omgeving. De gelaagde opbouw zorgt ervoor dat enterprise functionaliteiten beschikbaar zijn voor iedere organisatie.

De slimme en geautomatiseerde technologie scant en monitort het netwerk continu en past automatisch verbeteringen toe. De inzichten vanuit het netwerk leggen de focus op het voorkomen van storingen. Met een zero trust security beleid voor het hele netwerk, wordt veilige toegang tot het netwerk gegarandeerd. Zo biedt Aruba uitgebreide security mogelijkheden om de zichtbaarheid, controle en handhaving die passen bij een moderne gedecentraliseerde en IoT gestuurde netwerkinfrastructuur.

De rijke API koppelingen en aanvullende technologieën als Bluetooth, ZigBee bieden de mogelijkheid tot slimme integraties en innovaties. Denk aan voor hand liggende zaken als way finding en asset tracking. Maar ook aan integraties met room booking systemen en digitale prijslabels.

Overzicht van onderdelen van Aruba Networks

Uitgelicht: AOS 10

AOS 10 is het next generation operating system van Aruba Networks. Het besturingssysteem wordt gebruikt op de gateways en de access points van Aruba en valt onder het management platform Aruba Central. AOS 10 is de volgende stap in effectiever beheer en een hoogwaardige gebruikservaring. Eén van de voordelen is de mogelijkheid om dynamisch te segmenteren, ook kunnen upgrades live doorgevoerd worden. In onze videobreak gaan Bert Enserink van Wentzo en René van Dorst van Aruba Networks in op de voordelen van overstappen en het doortrekken van dynamisch segmenteren naar thuiswerkers.

Aruba en Wentzo; een goed team

Aruba en Wentzo zijn al jarenlang partners van elkaar. Beide partijen worden veelal gedreven door dezelfde waarden. Het leveren van hoge kwaliteit, de focus op lange termijn relaties en persoonlijk contact. Een goed partnerschap komt van twee kanten. Wentzo investeert al jarenlang in de kennis van haar team over de Aruba productlijn. Zo beschikken we over een groot team techneuten en consultants welk op het hoogste niveau gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn de lijntjes met de Aruba teamleden ook erg kort. Het direct kunnen schakelen met product developers of als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen stelt Wentzo in staat om als innovatie system integrator binnen de markt te opereren.

Aruba Airheads

Wordt lid van de Airheads familieMaak je gebruik van Aruba, word dan ook lid van de Airheads familie. Met meer dan 100.000 leden over de hele wereld is dit een geweldige plek om verbinding te maken met andere Aruba gebruikers en ideeën en vragen uit te wisselen. Of doe inspiratie op over de laatste innovaties door middel van discussieforums en artikelen van experts. Met vergaande en actuele content vind je hier altijd een passende oplossing.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Aruba netwerk binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wentzo is gecertificeerd Aruba Platinum Partner. Wij bieden complete netwerkoplossingen, van de meting op locatie tot het beheer en onderhoud. Vul jouw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met je op.

Hidden