Aruba (HPE Aruba Networking)

Wentzo heeft een sterk partnership met Aruba. Niet voor niets beschikken we al jaren over de hoogste partnerstatus. Daar profiteren onze klanten direct van!

Martijn Wentzel houdt de Aruba MSP Partner Of The Year 2021 award vast. Er staan twee Aruba collega's naast hem.
Wentzo slogan connect to make a difference

Gecertificeerd Aruba partner

Onze adviseurs, netwerkspecialisten en ons service management team is op het hoogste niveau getraind en gecertificeerd. Zij zijn daarmee in staat om je kundig te adviseren en het maximale uit de Aruba oplossingen te halen. Bovendien zijn de lijntjes met deze fabrikant zeer kort. We zijn goed geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en werken nauw samen. Zo realiseren we de meest robuuste netwerkoplossingen voor onze klanten!

Over Aruba

Wentzo maakt dankbaar gebruik van de continue kwaliteit en vele innovaties die Aruba biedt. Onafhankelijk onderzoeksbureau Gartner positioneert dit sterke merk al meer dan 10 jaar op rij als het meest vooruitstrevende merk op gebied van ‘Wired and wireless infrastructure’. Zo wordt Aruba geloofd om het zeer uitgebreide productportfolio wat allemaal vanuit één centraal managementplatform beheerd wordt. Van meerdere kleine locaties zoals een winkelketen tot aan een grote campus omgeving. De gelaagde opbouw zorgt ervoor dat enterprise functionaliteiten beschikbaar zijn voor iedere organisatie.

Een hand houdt een mobiele telefoon vast en daaromheen zijn allerlei afbeeldingen zoals enveloppe, winkelwagen, huis, internet, vliegtuigmodes en een slot. Ook het Aruba logo is zichtbaar op de afbeelding.

Wentzo en Aruba

Sterk partnership

Aruba en Wentzo zijn al jarenlang partners. Beide partijen worden gedreven door dezelfde waarden. Het leveren van hoge kwaliteit, de focus op lange termijn relaties en persoonlijk contact. Goed partnerschap komt van twee kanten. Wentzo investeert al jarenlang in de kennis van haar team over de Aruba productlijn. Zo beschikken we over een groot team techneuten en consultants welk op het hoogste niveau gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn de lijntjes met de Aruba teamleden kort. Het direct kunnen schakelen met product developers of als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen stelt ons in staat om als innovatie system integrator binnen de markt te opereren.

Wentzo collega hangt een Aruba access point op

Video niet beschikbaar

Accepteer de cookies om de video’s op onze site te kunnen bekijken.

Uitgelicht: drie toepassingen door Aruba

Aruba Airheads

Maak je gebruik van Aruba, word dan ook lid van de Airheads familie. Met meer dan 100.000 leden over de hele wereld is dit een geweldige plek om verbinding te maken met andere Aruba gebruikers en ideeën en vragen uit te wisselen. Of doe inspiratie op over de laatste innovaties door middel van discussieforums en artikelen van experts. Met vergaande en actuele content vind je hier altijd een passende oplossing.Aruba Airheads Community

Neem contact op

Hidden