Maak kennis met Aruba Central

Nieuws
Gepubliceerd op 21-10-2021

De ontwikkelingen bij Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company staan niet stil. Resultaat: een nieuwer en beter Aruba Central. Dat wil je natuurlijk zelf meemaken. Daarom biedt Aruba je nu de kans Aruba Central zelf te proberen met een trial licentie van 90 dagen*. Vraag deze nu aan samen met een gratis AccessPoint**.

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is marktleider van wired en wireles netwerkoplossingen met een ruim portfolio aan onder andere AccessPoints, switches en SD-WAN gateways. Het beheer van de Aruba oplossing kan zowel on-premise als in de cloud. Toonaangevende onderzoeksbureaus als Gartner (Magic Quadrant) en Forrester (New Wave) zien Aruba al jaren als leider op het gebied van wired en wireless oplossingen. Het management van de oplossingen vindt plaats via Aruba Central.

Aruba Central

Aruba Central is het cloud gebaseerde management platform van Aruba. Het is de oplossing voor het vereenvoudigen en optimaliseren van je IT-netwerk en biedt één centraal beheer platform voor alle netwerkproducten waaronder AccessPoints en switches. Bekijk de video hieronder om een betere indruk te krijgen van de mogelijkheden van Aruba Central.

Aruba biedt je nu de mogelijkheid Aruba Central kosteloos te gebruiken. Door je gegevens achter te laten krijg je een trial licentie van 90 dagen met een AccessPoint*.

*Wanneer je voor de gratis licentie en AP in aanmerking komt, ontvang je een Aruba Instant Access Point en een 90-dagen gratis trial van Aruba Central. Klik hier voor de voorwaarden actie.

**Met het aanvragen van de gratis licentie en AP geef je HPE Aruba toestemming om via e-mail Aruba updates te ontvangen over (partner) producten, diensten, aanbiedingen en evenementen. Je kunt je te allen tijde hiervoor afmelden.

Wentzo Connect 22 - groots en geslaagd

Wentzo Connect ’22: groots en geslaagd!

We kijken terug op een geslaagd relatie event rondom het thema secure networking. Afgelopen donderdag 10 november deden meer dan […]

Levertijden en prijswijzigingen

Wat hebben je nieuwe zithoek, je pas bestelde elektrische bolide en het nieuwe netwerk voor je organisatie gemeen? Inderdaad: alle […]
Wentzo SURFwireless

SURF continueert SURFwireless dienstverlening met Wentzo

De door SURF uitgeschreven Europese aanbesteding voor een WiFi as a Service partner is gewonnen door Wentzo. De onderwijs IT […]

Juniper Wired & Wireless Wednesday

Weten hoe proactief netwerkbeheer werkt en welke praktische gebruikersvoordelen en financiële voordelen je kunt realiseren met de Mist oplossing van […]