Network as a Service

Eén partner die verantwoordelijk is voor jullie volledige netwerk. Stel je dat eens voor! Geen grijze gebieden meer wie welk onderdeel van de dienst verzorgt. Eén aanspreekpunt bij issues en uniforme.

Reino Wentzel Wentzo

Reino Wentzel

Oprichter / Financieel Directeur

Network Security Specialist

Een betonnen industrieterrein? Gelukkig niet! Wij opereren vanuit het bosrijke Garderen en genieten daar dagelijks van. Wij zijn dus nét iets anders dan je van een IT bedrijf gewend bent. Wentzo zal nooit overgenomen worden een of andere grote partij. Wij zijn namelijk tevreden met wat wij dagelijks doen, jullie voorzien van een perfect ingerichte netwerkomgeving. Jullie blij = wij blij.

Aruba Network as a Service

Het inregelen en beheren van een volledig netwerk is een vak apart. Er zijn veel ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden. Maak ik als organisatie nu al de stap naar WiFi 6 (802.11ax) of wacht ik tot WiFi 6E uitkomt?

De antwoorden op deze vragen zijn niet eenvoudig en dat zorgt ervoor dat veel bedrijven hun volledige netwerk uitbesteden. Het team van Wentzo staat klaar om ook jouw netwerk tot een succes te maken. Dat doen wij samen met Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise Company.

Samen naar de toekomst van netwerk

Schaalbare dienstverlening
 
 

Denk jij aan een uitbreiding van de dienst binnen jouw locatie of naar nieuwe locaties? Dat is geen enkel probleem.

Volledig ontzorgd

Kies voor ontzorging! Wij staan garant voor een excellente dienstverlening en je IT organisatie wordt regievoerder.

Voordelig

Network as a Service blijkt aantrekkelijker dan zelf investeren en de operatie zelf invulling geven. Nieuwsgierig geworden?

Power by Aruba logo

Uitgelicht: SURFwireless

Samen met Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise company zijn we al jaren dé innovatiepartner van SURF. In een intensieve samenwerking met SURF zorgen we voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. Een netwerk oplossing voor alle grote onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland.

Inmiddels hebben al zo’n negen instellingen gekozen voor SURFwireless en verwachten we de komende jaren nog vele omvangrijke hogescholen en universiteiten van een volledige netwerkoplossing te voorzien.

Wentzo SURFwireless

Altijd op de hoogte

Wentzo Connect 22 - groots en geslaagd
Nieuws

Wentzo Connect ’22: groots en geslaagd!

We kijken terug op een geslaagd relatie event rondom het thema secure networking. Afgelopen donderdag 10 november deden meer dan […]
Reference cases

TerSpegelt al tien jaar blije klant van Wentzo

Vijfsterren recreatiepark TerSpegelt maakt al tien jaar naar volle tevredenheid gebruik van de netwerkoplossingen van Wentzo. Onlangs hebben we op […]
Video breaks

Zorgsector kiest voor Network as a Service (NaaS)

Steeds meer zorginstellingen maken de overstap naar Network as a Service. De beweegreden is simpel: de beste zorg faciliteren kan […]
Nieuws

Levertijden en prijswijzigingen

Wat hebben je nieuwe zithoek, je pas bestelde elektrische bolide en het nieuwe netwerk voor je organisatie gemeen? Inderdaad: alle […]

De 4 fases van Network as a Service

Wentzo hanteert een beproefde aanpak die we hebben vastgelegd in ons Network as a Service model. Binnen deze fases zijn alle benodigde werkzaamheden opgenomen die leiden tot het behouden van een optimaal eindresultaat, een excellente netwerk beleving.

Design

Op basis van het gewenste netwerkgebruik stellen wij een netwerkontwerp op voor jouw organisatie.

Implementatie

Tijdens de implementatiefase levert ons projectteam de oplossing zoals deze is vastgelegd in de designfase.

Validatie

Wanneer het nieuwe netwerk is geïmplementeerd, voeren we een uitgebreide acceptatie uit.

Beheer

Een excellent netwerk vraagt deskundig beheer en onderhoud!

 Interviews met NaaS klanten
 De laatste mogelijkheden op het gebied van Netwerk
 Nog veel meer!

Alles weten over
Aruba Network as a Service?

Reino Wentzel Wentzo

Reino Wentzel

Oprichter / Financieel Directeur

Neem contact met mij op

Hidden